Gem annonce
Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank,

Ballerup
13-09-2023

Kunderådgiver til Herlev eller Ballerup

Kontakt

Arbejdernes Landsbank

Herlev Hovedgade 136
2730
Herlev
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
13-09-2023
Udløber:
04-10-2023
Kviknummer:
LJA-85076481
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed

Kunne du tænke dig at blive en del af danskernes foretrukne bank? I Arbejdernes Landsbank har vi en mission om at skabe værdi for danske familier gennem finansiel rådgivning på et højt fagligt niveau. Vi søger nu en kunderådgiver til vores team i kundeområde Herlev/Ballerup, som brænder for at få nye kunder og vil være med til at understøtte den gode kundeoplevelse.  

 

Personlig og ansvarlig rådgivning

Din vigtigste rolle som kunderådgiver er at sikre flere og endnu mere tilfredse kunder. Det gør du ved dine primære arbejdsopgaver, som bliver at:

 

 • Yde personlig og ansvarlig rådgivning for din egen portefølje af privatkunder

  Du skal rådgive kunderne om daglig økonomi, bolig, forsikring og investeringer. Det kan ske både fysisk og online - bl.a. gennem bankens digitale system Salesforce. Din portefølje er tilpasset, så der er tid til hver enkelt kunde.

 • Sikre kreditkvaliteten af din kundeportefølje

  Du sikrer, at enhver bevilling af lån kan dokumenteres via en grundig kreditværdighedsundersøgelse, og du beskriver beslutningsgrundlaget og kundestrategien.

 •  Markedsføre banken i lokalområdet gennem aktiviteter og events

  Du er opsøgende i forhold til at tiltrække nye kunder og forretninger til banken. Dette kan ske via ambassadørsalg, markedsføringsmæssige aktiviteter og netværk. 


Bliv en del af vores team

Vi søger nu en kunderådgiver til enten Herlev eller Ballerup du kan selv være med til at bestemme hvor du vil arbejde fra.

 

Vi har et tæt samarbejde på tværs af vores kundeområde Herlev og Ballerup der tæller 13 kolleger, fordelt med hhv. 7 kollegaer i Herlev og 6 i Ballerup, som omgås i et stærkt fagligt og socialt miljø. I hverdagen yder vi en stor indsats for at rådgive i et samspil med kunden. I den forbindelse fokuserer vi på ordentlighed og ansvarlighed og vil derfor altid sætte kundens behov over et salg. 

 

Vi kan lide at lave forretninger med kunden i fokus, og glæder os til at få endnu en Kunderådgiver på holdet, der gennem sit engagement kan bidrage til at fortsætte den positive kundetilfredshed. Vi prioriterer det sociale samvær og det gode humør højt i hele teamet, trods en travl hverdag udtaler Privatkundedirektør Michael Nørholm Kragbæk.

 

Vi er specielt kendetegnet ved en tæt og nærværende relation med kunden, hvor vi giver kvalificerede anbefalinger. Vi mener, at vi kommer frem til det bedste resultat for både kunden og banken ved at udvise forretningsansvar. På team-niveau opfordrer vi altid til ærlig kommunikation og feedback, så vi hele tiden udvikler og yder den bedste rådgivning.

 

Kundeområdet Herlev og Ballerup er beliggende hhv. Herlev Hovedgade 136 i Herlev og Centrumgaden 35 i Ballerup.

 

Relationsskabende rådgiver

Vi søger en kollega som:

 

 • Interesserer sig for kunderådgivning og er god til at skabe relationer til både kolleger og kunder.
 • Tager forretningsansvar og skaber gode forretninger for kunden via gode relationer.
 • Repræsenterer banken, og det er derfor vigtigt, at kunderne oplever dig som empatisk og imødekommende.
 • Har bestået Akademiuddannelsen i Finansiel Rådgivning eller tilsvarende.
 • Har relevant erfaring med bl.a. kreditpolitik, boligfinansiering, investering, pension, forsikring og daglig økonomi, så du kan sikre kunderne en god rådgivning og service.


Vi tilbyder en attraktiv arbejdsplads

I Arbejdernes Landsbank bliver du del af en kultur, hvor stærke værdier som ordentlighed, fællesskab og åbenhed er i fokus. Derudover kan du se frem til at blive del af:

 

 • En arbejdsplads hvor arbejdsglæden og medarbejdertilfredsheden er blandt de højeste i sektoren
 • En arbejdsplads, som er rangeret #3 ud af Danmarks 25 største pengeinstitutter målt på det bedste image som arbejdsplads i 2022
 • En bank som 14 år i træk er kåret til danskernes foretrukne bank
 • En flad organisationsstruktur med hurtige beslutningsprocesser
 • En vækstorienteret organisation, hvor der er rig mulighed for at udvikle sig både fagligt og personligt


Du får desuden en lang række medarbejdergoder, som bl.a. omfatter sundhedsforsikring, tandforsikring og ekstra ferietillæg.

 

Vi ser frem til at modtage dit CV og din ansøgning senest d. 4. oktober

Vi holder løbende samtaler, og hvis du vil vide mere om stillingen eller Arbejdernes Landsbank, er du velkommen til at ringe til privatkundedirektør Michael Nørholm Kragbæk på telefon 38 48 33 20 eller Privatkundechef Bianca Hagerup Kristensen på 38 48 32 74.

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Gem annonce

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Andelskassen Fælleskassen
Frederiksberg, Storkøbenhavn
Virksomhedsprofiler