Gem annonce
Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank,

København
08-12-2021

Kunderådgiver til filialen på Amagerbrogade

Kontakt

Arbejdernes Landsbank

Amagerbrogade 60
2300
København S
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
08-12-2021
Udløber:
24-01-2022
Kviknummer:
LJA-83069721
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed

Da en af vores kunderådgivere har søgt og fået andet job i banken, søger vi en kunderådgiver som brænder for at lave forretninger, rådgive og servicere privatkunder? Er tilfredse og loyale kunder dit varemærke? Trives du med at dagen i dag ikke lignede i går og bestemt ikke kommer til at ligne i morgen så velkommen til filialen på Amager.

 

Helhedsrådgivning for egen kundeportefølje

På Amager bliver du del af et stærkt team på 13 personer. Du får fra start tildelt din egen portefølje af privatkunder og mulighed for mindre erhvervskunder, som du skal rådgive om alt lige fra boligfinansiering og pension til investering og daglig økonomi.

  • Dine primære arbejdsopgaver vil være at yde helhedsrådgivning for nye og eksisterende kunder, herunder lave beregninger mv. indenfor for egne fagområder. Porteføljen er tilpasset størrelsesmæssigt, så der også er plads til at tage nye kunder.

  • Du vil også være med til at markedsføre banken i lokalområdet via forskellige aktiviteter og events.

 

Du får et tæt makkerskab med dine kolleger, da vores fokus ikke alene er på den enkelte medarbejder, men også som ét samlet team.

 

Vi søger en kunde- og forretningsorienteret rådgiver

Du har en bankmæssig baggrund og er som min. i gang med eller har bestået Akademiuddannelsen i Finansiel Rådgivning eller tilsvarende. Du har god erfaring med bl.a. kreditpolitik, boligfinansiering, pension, forsikring, investering og daglig økonomi. Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • Er proaktiv, udadvendt og god til at skabe relationer

  • Ser det som en spændende mulighed at være med til at pleje og udvikle din egen kundeportefølje

  • Kan sætte dig ind i kundernes ønsker og behov og komme hele vejen rundt om deres økonomi

 

En filial med plads til udvikling, indflydelse og humor

Du kommer ind i vores team på 12 medarbejdere, hvor vi har fokus på arbejdsglæde, sammenhold, udvikling, samt ikke mindst lysten til at skabe verdens bedste arbejdsplads.

 

Vi glæder os til at få en ny kollega på holdet, der gennem sit engagement og sine relationer kan bidrage til at forsætte den positive kundeudvikling- og tilfredshed. Vi er meget bevidste om, at vi kun kan drive en god forretning ved at have kundefokus i højsædet. Vi gør derfor meget ud af at være proaktive i vores adfærd, og byder vores kunder velkommen, som var de vores egne gæster. Dialogen er åben og ærlig, og vi prioriterer det sociale samvær og det gode humør trods en travl hverdag, udtaler filialdirektør Jannie Petersen.

 

Udover det gode sociale arbejdsliv byder vi på konkurrencedygtig løn, bonusordning, sundhedsforsikring og mange andre medarbejdergoder.

Filialen er centralt beliggende på Amagerbrogade med kun 2 min. gang til Amagercentret og Amagerbro Metro station.

 

Du bliver en del af danskernes foretrukne bank for 12. år i træk

I Arbejdernes Landsbank bliver du del af en kultur, hvor stærke værdier som fællesskab, ordentlighed, åbenhed og forretningsansvar er i centrum.

 

Derudover kan du se frem til at blive del af:

  • En arbejdsplads hvor arbejdsglæden og medarbejdertilfredsheden er blandt de højeste i sektoren

  • En bank som 12 år i træk er kåret til danskernes foretrukne bank

  • En flad organisationsstruktur med hurtige beslutningsprocesser

  • En vækstorienteret organisation, hvor der er rig mulighed for at udvikle sig både fagligt og personligt

 

Du får desuden en lang række medarbejdergoder, som bl.a. omfatter sundhedsforsikring, tandforsikring, ekstra ferietillæg, attraktiv bonusordning og mulighed for at gøre brug af forskellige rabataftaler.

 

Send os din ansøgning senest d. 24. januar

Vi inviterer til samtaler løbende og glæder os til at modtage din ansøgning senest d. 24. januar.

 

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at ringe til Filialdirektør Jannie Petersen på tlf. 38 48 44 19 eller souschef Sandra Siff Sall på tlf. 38 48 33 13.

 

Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank er en bank i sund udvikling. Vi bygger på et unikt socialt fællesskab, høj etik og stærk faglighed i hele organisationen. Vi er en bank, hvor det er let at få medindflydelse, og hvor et sundt og udviklende arbejdsmiljø går hånd i hånd med ambitionen om at drive en af landets bedste banker til gavn for kunderne, bankens forretning og medarbejderne.

 

Vi har en solid økonomi og er blandt Danmarks 6. største pengeinstitutter med ca. 330.000 kunder. Banken er repræsenteret med 70 filialer over hele landet, samt 6 Erhvervscentre og beskæftiger ca. 1.100 medarbejdere. Kundegrundlaget er privatkunder, mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder, foreninger og faglige organisationer.

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Gem annonce

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Arbejdernes Landsbank
København, Storkøbenhavn
Virksomhedsprofiler