Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank,

Odense
28-01-2022

Kunderådgiver til filialen i Højstrup

Kontakt

Arbejdernes Landsbank

Rismarksvej 115 A
5210
Odense NV
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
28-01-2022
Udløber:
10-03-2022
Kviknummer:
LJA-83297148
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

I Arbejdernes Landsbank har vi sektorens højeste kundetilfredshed blandt de danske privatkunder, og det har vi kun grundet vores engagerede medarbejdere. En af disse engagerede medarbejdere har fået tilbudt sit drømmejobbet i banken og derfor søger vi en ny kollega til vores stærke team i Højstrup, der skal lave forretninger, rådgive og servicere privatkunder sammen med sine kollegaer.

 

Dine ansvarsområder som kunderådgiver

I Højstrup får du fra start tildelt din egen portefølje af privatkunder, som du skal rådgive om alt fra boligfinansiering og pension til investering og daglig økonomi.

 

  • Dine primære arbejdsopgaver vil være at yde helhedsrådgivning for nye og eksisterende kunder, herunder lave beregninger mv. indenfor for egne fagområder. Porteføljen er tilpasset størrelsesmæssigt, så der også er plads til at tage nye kunder.
  • Du vil også være med til at markedsføre banken i lokalområdet via forskellige aktiviteter og events.


Du er kendt for høj kundetilfredshed

Du har en bankmæssig baggrund og har bestået Akademiuddannelsen i Finansiel Rådgivning eller tilsvarende. Du har god erfaring med bl.a. kreditpolitik, boligfinansiering, pension, forsikring, investering og daglig økonomi. Derudover lægger vi vægt på:

  • At du er kendt for loyale kunder og høj kundetilfredshed
  • Er proaktiv, udadvendt og god til at skabe relationer
  • Ser det som en spændende mulighed at være med til at pleje og udvikle din egen kundeportefølje
  • Kan sætte dig ind i kundernes ønsker og behov og komme hele vejen rundt om deres økonomi


Et energisk og resultatorienteret team

Du bliver en del af vores faglige team i Højstrup bestående af 8 medarbejdere. Vi har fokus på arbejdsglæde, sammenhold, udvikling, teamets resultater og lysten til at skabe verdens bedste arbejdsplads.

 

Vi glæder os til at få en kollega på holdet, der gennem sit engagement, humør og relationer kan bidrage til at fastholde vores høje kundetilfredshed. Vi har i filialen en åben og ærlig dialog, samt prioriterer at have det sjovt samtidig med vi har travlt. Uddyber Filialdirektør Mike Eriksen.

 

Filialen er centralt beliggende i Højstrup, let at komme til både med offentlig transport eller bil.

 

Bliv en del af danskernes foretrukne bank

Som Kunderådgiver bliver du en del af en stærk virksomhed med ambitionen om at drive landets bedste bank. De seneste år har banken præsteret solide forretningsmæssige resultater og budt flere tusinde nye kunder velkommen. Og så er vi for 13. år i træk udnævnt til danskernes foretrukne bank.

 

Herudover bliver du en del af en arbejdsplads, hvor engagementet er i top og medarbejderne er motiverede og ser frem til at gå på arbejde. Vi tilbyder gode muligheder for personlig og faglig udvikling, og forventer at vores medarbejdere selv ønsker at lære og dygtiggøre sig.

 

Vi er en bank med høj tilgængelighed, hvor det at sætte kunden i centrum, er mere end tomme løfter. Derudover har vi en konkurrencedygtig lønpakke inklusive bonusordning samt medarbejderfordele bl.a. sundhedssikring og tandforsikring.

 

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at ringe til Filialdirektør Mike Eriksen på tlf. 3848 4070.

 

Vi vil invitere til samtaler løbende og ansøgningsfristen er den 10. marts 2022  vi glæder os til at høre fra dig!

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler