Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank,

København
03-12-2021

Kunderådgiver til AL - Nørreport

Kontakt

Arbejdernes Landsbank

Ved Nørreport Station
København K
Praktisk information
Oprettet:
03-12-2021
Udløber:
27-12-2021
Kviknummer:
LJA-83049989
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Har du lyst til at blive en del af vores innovative kundeunivers i København (overfor Nørreport station), hvor åbenhed, tilgængelighed og høj kundetilfredshed er centrale nøgleord? Er du udadvendt og trives med forandringer? Er du god til at skabe relationer? Så er du måske vores nye kunderådgiver til AL.

 

Dit job bliver lidt ud over det sædvanlige

I centrum af København lige overfor Nørreport station finder du vores kundeunivers AL. Her bliver der drevet bank på en helt anden måde. Vi har åbent alle ugens dage, og døren er åben for alle. Både for bankens kunder og for alle andre, som bare vil hænge ud, nyde en kop kaffe, holde et møde eller koble sin pc til Wi-fi. Stedet er et centralt knudepunkt i hjertet af København, og du vil være med til at byde alle velkommen i vores flotte rammer, ligesom du på lige fod med de øvrige kollegaer vil varetage en værtsrolle ved forskellige events som bliver afholdt i AL.

 

Du vil få tildelt en mindre kundeportefølje af privatkunder, hvor der er plads til flere kunder, så du skal motiveres af, at lande nye kunder i din portefølje.

 

Kundeuniverset er normal åbent alle hverdage fra kl. 08.00-19.00 samt i weekenden fra kl. 10.00-16.00. Du vil derfor indgå i en vagtplansordning, så du altid kender dine vagter i god tid, ligesom du selv har indflydelse på dine vagter. P.g.a Corona er der p.t. lidt andre åbningstider, således at der alene er åbent i hverdagene fra kl. 9-16.00.

 

AL er p.t. søsterfilial til filialen i Brønshøj, hvorfor der er et godt samarbejde de 2 enheder imellem. Du vil derfor opleve, at kollegaer fra Brønshøj vil være i kundeuniverset og omvendt alt efter bemanding, udviklingsmuligheder m.m.

 

AL er normeret til 5 medarbejder, og i Brønshøj er der 8 medarbejdere. 

 

Vores forventninger til dig

Du sidder i dag som rådgiver, og ser stillingen som dit næste karriereskridt. Vi tror på, at de bedste medarbejdere tiltrækker de bedste kunder, og derfor forestiller vi os, at du har følgende profil:

 

  • Er udadvendt

  • Er god til at skabe relationer, og er ikke bange for at være proaktiv overfor de gæster som besøger kundeuniverset

  • Er ekstraordinær nysgerrig og ivrig efter at møde nye mennesker

  • Er fleksibel

  • Er faglig dygtig

 

Det er en forudsætning, at du har en bankmæssig baggrund, og du som minimum er i gang med eller har bestået Akademiuddannelsen i Finansiel Rådgivning eller tilsvarende.

 

Det bliver du en del af

I Arbejdernes Landsbank bliver du del af en kultur, hvor stærke værdier som ansvarlighed, nærvær og enkelthed er i fokus. Derudover kan du se frem til at blive del af:

 

  • En arbejdsplads hvor arbejdsglæden og medarbejdertilfredsheden er blandt de højeste i sektoren

  • En bank som 12 år i træk er kåret til danskernes foretrukne bank

  • En flad organisationsstruktur med hurtige beslutningsprocesser

  • En vækstorienteret organisation, hvor der er rig mulighed for at udvikle sig både fagligt og personligt

 

Du får desuden en lang række medarbejdergoder, som bl.a. omfatter sundhedsforsikring, tandforsikring, ekstra ferietillæg, attraktiv bonusordning og mulighed for at gøre brug af forskellige rabataftaler.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Kan du se dig selv i dette spændende job - som er lidt udover det sædvanlige - så send din ansøgning og dit CV til os hurtigst muligt. Ansøgningsfristen er den 27. december.

 

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte leder af AL og Brønshøj Alexander Møller Michelsen på tlf. 3848 3841 eller HR-partner Lene Overgaard på tlf.  3848 3564 (ferie 3.-12.12).

 

 

Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank er en bank i sund udvikling. Vi bygger på et unikt socialt fællesskab, høj etik og stærk faglighed i hele organisationen. Vi er en bank, hvor det er let at få medindflydelse, og hvor et sundt og udviklende arbejdsmiljø går hånd i hånd med ambitionen om at drive en af landets bedste banker til gavn for kunderne, bankens forretning og medarbejderne.

 

Vi har en solid økonomi og er blandt Danmarks 6. største pengeinstitutter med ca. 330.000 kunder. Banken er repræsenteret med 70 filialer over hele landet, samt 6 Erhvervscentre og beskæftiger ca. 1.100 medarbejdere. Kundegrundlaget er privatkunder, mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder, foreninger og faglige organisationer.


Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler