Arbejdernes Landsbank - AL2 Aarhus

Arbejdernes Landsbank - AL2 Aarhus,

Aarhus
07-01-2022

Kunderådgiver til AL i Århus

Kontakt

Arbejdernes Landsbank - AL2 Aarhus

Søndergade 15, 1. sal
8000
Aarhus C
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
07-01-2022
Udløber:
18-01-2022
Kviknummer:
LJA-83190902
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference


Kunderådgiver til AL i Århus
 

I Arbejdernes landsbank har vi sektorens højeste kundetilfredshed blandt de danske privatkunder, og det har vi kun grundet vores engagerede medarbejdere. Lige nu søger vi en ny engageret kollega, der er udadvendt og god til at skabe relationer. Har du lyst til at være en del af vores nye innovative kundeunivers i hjertet af Aarhus, hvor åbenhed, tilgængelighed og høj kundetilfredshed er centrale nøgleord? Så er du måske vores nye kunderådgiver i AL.


Dit job bliver lidt ud over det sædvanlige
I centrum af Aarhus på Søndergade lige ved siden af Salling åbnede vi i 2019 dørene til vores nye kundeunivers AL. Her driver vi bank på en ny og anderledes måde. Døren er åben for alle, ikke kun for bankens kunder, men også for alle andre, som bare vil nyde en kop kaffe, holde et møde eller koble sin pc til wi-fi. Stedet er et nyt centralt knudepunkt i hjertet af Aarhus, og du vil være med til at byde alle velkommen i vores flotte nye rammer.

 • Du vil overtage en portefølje af bestående privatkunder, men hvor der fortsat er plads til flere gode kunder. Porteføljen er tilpasset størrelsesmæssigt, så der er tid til hver enkelt kunde.
 • Du vil med udgangspunkt i vores unikke rådgivningskoncept og via personlig og ansvarlig rådgivning hjælpe kunderne med at få afdækket deres behov og opfylde deres ønsker.
 • Du vil fagligt komme til at favne bredt og vil derfor komme hele vejen rundt om kundernes økonomi.


Din profil
Vi søger efter dig, der stortrives med at netværke og skabe relationer. Som ikke er bange for at være proaktiv over for de gæster, der besøger os i kundeuniverset. Derudover kan du nikke genkendende til følgende:


 • Du har en bankmæssig baggrund og har bestået Akademiuddannelsen i Finansiel Rådgivning eller tilsvarende.
 • Du har god erfaring med bl.a. kreditpolitik, boligfinansiering, pension, forsikring, investering og daglig økonomi.
 • Du er rådgiver i dag, og sidder i en lignende stilling dvs. at du har godt gang i karrieren og er klar til at tage skridtet videre.
 • Du lytter til kundernes ønsker og behov og kommer hele vejen rundt om deres økonomi.


Det får du
Vi er et stærkt team på 11 medarbejdere, som supplerer hinanden rigtig godt på alle rådgivningsområder. Vi er kendetegnet ved en åben og ærlig dialog, hvor der lægges vægt på humor og socialt samvær, hvilket gør afdelingen til en stærk enhed. Du får et tæt makkerskab med dine kolleger, da vores fokus ikke alene er på den enkelte medarbejder, men også som ét samlet team. 

Vi er alle forskellige, hvilket gør, at vi sammen står stærkt, og er gode til at udvikle hinanden. Vi kan lide at lave forretninger med kunden i fokus og lægger stor vægt på, at det skal være godt og sjovt at gå på arbejde. Når vi har det godt, kan kunderne også mærke det, og de føler sig hjemme - hvilket giver et godt udgangspunkt for en god rådgivning, udtaler filialdirektør Dorthe Bechmann.

Kundeuniverset er åbent alle hverdage fra kl. 09.00-18.00, hvilket giver os mulighed for at være yderst fleksible både i forhold til kunder og i forhold til vores egne arbejdstider. Derudover har vi også åbent om lørdagen fra kl. 10.00-16.00 med begrænset bemanding, som rådgivere i de øvrige tre filialer i Aarhus også er en del af. 

Det bliver du en del af
I Arbejdernes Landsbank bliver du del af en kultur, hvor stærke værdier som Ordentlighed, Fællesskab og Åbenhed er i fokus. Derudover kan du se frem til at blive del af: 

 • En arbejdsplads hvor arbejdsglæden og medarbejdertilfredsheden er blandt de højeste i sektoren
 • En bank som 12 år i træk er kåret til danskernes foretrukne bank
 • En flad organisationsstruktur med hurtige beslutningsprocesser
 • En vækstorienteret organisation, hvor der er rig mulighed for at udvikle sig både fagligt og personligt


Du får desuden en lang række medarbejdergoder, som bl.a. omfatter sundhedsforsikring, tandforsikring, ekstra ferietillæg, attraktiv bonusordning og mulighed for at gøre brug af forskellige rabataftaler. 

Vil du vide mere?
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at ringe til filialdirektør Dorthe Bechmann på tlf. 2920 2586 eller souschef Jacob Bertelsen på tlf. 3048 8449. 

Hvis jobbet matcher dig, glæder vi os til at modtage din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. Vi holder samtaler løbende.

 

Ansøgningsfrist den 18. januar 2022. 

 

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler