Gem annonce
Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank,

København
23-11-2021

Kunderådgiver service til filialen på Amager

Kontakt

Arbejdernes Landsbank

Amagerbrogade 60
2300
København S
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
23-11-2021
Udløber:
24-01-2022
Kviknummer:
LJA-82990558
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed

Vi er danskernes foretrukne bank for 12. år i træk, og det kan vi kun være fordi vi har de mest engagerede medarbejdere! Vi tilbyder nu en stilling, hvor du som kunderådgiver service giver nye som eksisterende kunder den bedste service. Du bliver en del af et team, hvor trivslen og arbejdsglæden er høj prioritet, og hvor alle spiller hinanden gode. 

 

Jobbet som kunderådgiver service

Du vil i rollen som kunderådgiver service være den første person vores kunder møder i filialen og derfor bankens ansigt udadtil. Du vil samarbejde tæt med hele teamet og særligt din kollega som også er Kunderådgiver service. Sammen er I ansvarlige for at tage imod nuværende såvel som nye kunder og med jeres energi og imødekommenhed skabe fundamentet for den gode kundeoplevelse.

 

Du vil varetage lettere rådgivningsopgaver, oprette kundeengagementer, opfange købssignaler samt henvise til kunderådgiverne. Derudover kommer du til at løse diverse administrative opgaver, behandle kontrollister m.m.

 

Din erfaring og dig som person

Vi søger en person med en bankmæssig baggrund eller en person der minimum er uddannet finansøkonom eller finanselev. Du motiveres af mødet med kunder, og er klar til at hjælpe kollegaer med løbende opgaver.

 

Du kan have flere forskellige baggrunde og ønsker til fremtiden eksempelvis:

 

  • Sidder i en lignende stilling i et andet pengeinstitut, men søger nye udfordringer

  • Har erfaring som kunderådgiver, men ønsker at bringe dine erfaringer i spil i en mere servicerende rolle, og den vej igennem være med til at understøtte filialens kunderådgivere

  • Er uddannet finansøkonom eller finanselev og har ambitioner om at blive kunderådgiver på sigt

 

Vi tilbyder en attraktiv arbejdsplads

 

  • Uformelt arbejdsmiljø med god energi, sparring, god plads til vidensdeling

  • Gode muligheder for personlig og faglig udvikling via bankens fokus på fremtidens medarbejder

  • Sundhedsforsikring, tandforsikring, attraktiv pensionsordning og mange andre medarbejdergoder

 

Et energisk og resultatorienteret team

Du bliver en del af vores team på Amager bestående af 15 medarbejdere. Vi har fokus på arbejdsglæde, sammenhold, udvikling, teamets resultater og lysten til at skabe verdens bedste arbejdsplads. 

 

Vi er meget forskellige, hvilket gør at vi sammen står stærkt og er gode til at udvikle hinanden. Vi kan lide at lave forretninger med kunden i fokus og lægger stor vægt på, at det skal være godt og sjovt at gå på arbejde. Når vi har det godt, føler kunderne sig hjemme hvilket giver et godt udgangspunkt for en god rådgivning uddyber Filialdirektør Jannie Petersen.

 

Filialen er centralt beliggende på Amagerbrogade, tæt på Amagercentret og Amagerbro Metro.

 

Send din ansøgning senest den 12. december

Hvis jobbet matcher dig, glæder vi os til at modtage din ansøgning og dit CV senest 12. december 2021.

 

Hvis du vil vide mere om stillingen eller Arbejdernes Landsbank, er du velkommen til at ringe til filialdirektør Jannie Petersen på tlf. 38 48 44 19 eller Souschef Sandra Siff Sall tlf. 38 48 33 13.

 

Vi glæder os til at møde dig.

 

Yderligere oplysninger fås hos:

Lene Overgaard, Telefon: +45 38484663

 

 

Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank er en bank i sund udvikling. Vi bygger på et unikt socialt fællesskab, høj etik og stærk faglighed i hele organisationen. Vi er en bank, hvor det er let at få medindflydelse, og hvor et sundt og udviklende arbejdsmiljø går hånd i hånd med ambitionen om at drive en af landets bedste banker til gavn for kunderne, bankens forretning og medarbejderne.

 

Vi har en solid økonomi og er blandt Danmarks 6. største pengeinstitutter med ca. 330.000 kunder. Banken er repræsenteret med 70 filialer over hele landet, samt 6 Erhvervscentre og beskæftiger ca. 1.100 medarbejdere. Kundegrundlaget er privatkunder, mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder, foreninger og faglige organisationer.


Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Gem annonce

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Arbejdernes Landsbank
København, Storkøbenhavn
Jyske Bank
København, Storkøbenhavn
Jyske Bank
København, Storkøbenhavn
Virksomhedsprofiler