Nykredit

Nykredit,

København
08-12-2021

Jurist til Banking Legal Privat

Kontakt

Nykredit

Kalvebod Brygge
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
08-12-2021
Udløber:
10-01-2022
Kviknummer:
LJA-83069724
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
Jura
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være en del af et dynamisk team, hvor barren er sat højt? Og vil du gøre en forskel for Nykredits kunder? Så er du måske vores nye kollega på en arbejdsplads, der prioriterer at bruge hinandens kompetencer, og hvor vi tilbyder udvikling til medarbejdere, der kan og vil.

 

Vær med til at forme fremtidens Nykredit

Nykredit er i rivende udvikling. I vores juridiske afdeling har vi travlt med at understøtte Nykredits forretning; både i vores 42 centre og i vores stabe. Samtidig udvikler vi hele tiden nye produkter og tilbud til vores kunder, så vi kan leve op til vores ambition om at være "bedst til kunder" og yde rådgivning på højeste niveau.

 

Vi har ansvaret for alt jura, som berører vores privatkunder, og vi bistår og rådgiver både om ny lovgivning, produkter samt i konkrete sager på dette vigtige forretningsområde.

 

Vi søger en dygtig jurist, der tager ansvar for de juridiske udfordringer, der opstår i alt fra mindre driftsopgaver til store projekter. Det kan for eksempel være udvikling af produkter eller implementering af ny lovgivning. Vi løfter opgaver og projekter sammen som team, og du vil få mulighed for at blive udfordret i at løse forskellige opgaver.

 

Udfordrende opgaver og høj faglighed

Vi forestiller os, at du har mindst 3 års erfaring fra en anden finansiel virksomhed, et advokatkontor eller det offentlige. Derudover er det en fordel, hvis du har beskæftiget dig med betalingsloven og PSD2, men også forbrugerforhold, AML mv. er interessant for os.

 

Det vigtigste er dog din generelle faglighed, din dømmekraft, dit engagement og din evne til at omsætte de juridiske rammer til konkret og forretningsorienteret rådgivning, som tilfører vores forretning værdi og gør afdelingen relevant. Det giver et fundament, som over tid og med hjælp fra kollegerne fører til den nødvendige specialviden.

 

I Banking Legal Privat løser vi opgaver for hele Nykredit, så du skal trives i et arbejde med korte deadlines og mange bolde i luften. Samtidig skal du evne at prioritere og gå i dybden efter behov. Derudover kan du håndtere stort ansvar, og så kan du lide at komme helt tæt på der, hvor beslutningerne træffes og føres ud i livet.

 

Din nye arbejdsplads

Nykredit tilbyder et udfordrende job i en spændende virksomhed, hvor faglig og personlig udvikling prioriteres højt. I Jura & Skat er vi ca. 50 medarbejdere, og du bliver tilknyttet Banking Legal Privat, hvor du får 10 kolleger.

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte underdirektør Andreas Moll Årsnes, 51 71 70 44, stedfortræder Jimmy Bak, 21 53 12 44, eller seniorrekrutteringspartner Christian L. Henningsen, 44 55 18 43.

 

Vi holder løbende samtaler.

 

Om Nykredit

I Nykredit bliver du en del af noget helt unikt. Udover at vi vil være danskernes foretrukne finansielle partner, vil vi også være en ansvarlig samfundsspiller. Og fordi vi er en del af en forening, der er ejet af vores kunder, har vi helt særlige muligheder og forpligtelser til at give noget tilbage til vores kunder og til samfundet.

 

Hos Nykredit bliver du en del af en kultur, hvor vi sætter en ære i at være ambitiøse på dine vegne, og vi investerer gerne i din udvikling. Til gengæld forventer vi naturligvis også, at du gør dit bedste for kunderne, forretningen og kollegerne. Forenet kan vi mere.

 

By

København

 

Ansøgningsfrist

10-01-2022


Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler