Nykredit

Nykredit,

København
08-12-2021

Java Softwareudvikler

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
08-12-2021
Udløber:
07-01-2022
Kviknummer:
LJA-83069738
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
IT og web
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være med til at definere og udvikle næste generation af Nykredits ejendomsvurderingssystem? 

 

Vi søger til København, men du bliver en del af et Scrum team, som geografisk er delt mellem Aalborg og København. Teamet består af en række erfaringstunge udviklere, en Scrum Master, en Product Owner og analytikere, som alle arbejder for at levere i høj kvalitet og til tiden.

 

Teamet er et af flere udviklingsteams, som implementerer nye løsninger og vedligeholder eksisterende services, som understøtter domænet ejendomme og vurderinger.

 

Om dig

Du har en relevant it-uddannelse på kandidat eller bachelor niveau. Derudover har du adskillige års erfaring fra lignende stillinger, hvor det falder dig naturligt at være en drivende kraft i at nedbryde komplekse problemstillinger til håndterbare størrelser. Du bliver en del af et fagligt miljø, hvor det forventes, at du bidrager med din erfaring og ikke holder dig tilbage med at frembringe gode ideer. Du brænder naturligvis for implementere den kommende løsning og være garant for kvaliteten.

 

Du har en solid erfaring med Java EE, og det er et plus, hvis du har kendskab til REST og SOAP services, modellering og design af databaser, Oracle/DB2 database, JAX-RS, JSON, OAuth og Maven. Endvidere forventes et vist kendskab til unittest, komponenttest og integrationstest. Derudover skal du være indstillet på, at den rejse vi begiver os ud på kan kræve, at du tilegner dig ny viden undervejs.

 

Da vores arbejdsmetode baserer sig på de agile principper, er det en selvfølge at have en viden om, hvordan man arbejder i et agilt team. Vi arbejder konstant på at optimere vores refinement proces i forhold til danske og polske kolleger. Derfor er det vigtigt, at du kan kommunikere klart og tydeligt på både dansk og engelsk.        

 

Om os

Du har nu muligheden for at blive en del af Digital, Change & IT (DCI) Nykredits digitale maskinrum, hvor vi er 400 IT-kolleger, der sammen med forretningen udvikler fremtidens realkreditløsning og bank på tværs af Aalborg, København og Warszawa.

 

I Nykredit bliver du en del af noget helt unikt. Udover at vi vil være danskernes foretrukne finansielle partner, vil vi også være en ansvarlig samfundsspiller. Og fordi vi er en del af en forening, der er ejet af vores kunder, har vi helt særlige muligheder og forpligtelser til at give noget tilbage til vores kunder og til samfundet, hvilket vi også gør.

 

Hos Nykredit bliver du en del af en kultur, hvor vi sætter en ære i at være ambitiøse på dine vegne, og vi investerer gerne i din individuelle kompetenceudvikling. Derudover har vi gennem det seneste år draget nogle rigtige gode erfaringer med en kombination af hjemmearbejde og fremmøde på kontoret. Dette bevirker, at vi er rigtig gode til at understøtte work life balance. Til gengæld forventer vi naturligvis også, at du gør dit bedste for kunderne, forretningen og kollegerne.

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte

Jesper Puggaard Hansen på 42 22 83 02 eller seniorrekrutteringspartner Rasmus Bothmann på 44 55 18 69.

 

Vi inviterer løbende til samtaler.

 

Om Nykredit

I Nykredit bliver du en del af noget helt unikt. Udover at vi vil være danskernes foretrukne finansielle partner, vil vi også være en ansvarlig samfundsspiller. Og fordi vi er en del af en forening, der er ejet af vores kunder, har vi helt særlige muligheder og forpligtelser til at give noget tilbage til vores kunder og til samfundet.

 

Hos Nykredit bliver du en del af en kultur, hvor vi sætter en ære i at være ambitiøse på dine vegne, og vi investerer gerne i din udvikling. Til gengæld forventer vi naturligvis også, at du gør dit bedste for kunderne, forretningen og kollegerne. Forenet kan vi mere.

 

By

København

 

Ansøgningsfrist

07-01-2022

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler