Gem annonce
Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank,

Glostrup
12-11-2021

IT-supporter

Kontakt

Arbejdernes Landsbank

Banegårdsvej 9
2600
Glostrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
12-11-2021
Udløber:
16-12-2021
Kviknummer:
LJA-82947891
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
IT og web,
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed

Vil du være en del af holdet bag danskernes foretrukne pengeinstitut? Motiveres du af at hjælpe kollegaer og samtidig lære nyt? Så er du måske den IT-profil, vi søger til vores IT-område i Glostrup.

 

Jobbet

Du bliver en del af bankens stærke IT-team, der dagligt sørger for at holde et højt niveau på levering af IT-ydelser og teamet er altid parate til at omfavne nye teknologier til glæde for bankens kunder og medarbejdere.

 

Du vil skulle bidrage til at understøtte og supportere bankens medarbejdere og dermed også kunderne. Du vil blive præsenteret for, og skal arbejde med en bred variation af opgaver, så som hardware distribution, brugerstyring, support og være superbruger på områder som Office365-pakken, Templafy, telefoni og netværk.

 

I jobbet vil du ydermere skulle løse mindre analyseopgaver og udarbejde dokumentationsmateriale.

 

Din profil

Vi forestiller os, at du er servicemindet og uddannet IT-supporter ell. tilsvarende og du samtidig har interesse og er nysgerrig på miljøet i it-området. Det er ikke en forudsætning at du ved "alt", men at du er ivrig for at bruge din viden og lære nyt.

 

Du skal kunne trives i et travlt miljø med flere samtidige opgaver og kunne arbejde struktureret i arbejdsprocesser. Alligevel skal du også kunne beherske at træde ud af et struktureret forløb og kunne være med til at forbedre eksisterende processer.

 

Det er et krav, at du behersker dansk i skrift og tale og vi sætter stor pris på gode kommunikationsevner.

 

IT-området

Du vil være en del af afdelingen Workplace, cloud & platform, der består af 7 erfarne medarbejdere og beskæftiger sig bl.a. med arbejdspladsudvikling, telefoni- digitalkommunikation, Office365 leverancer og generel IT-infrastruktur.

Afdelingen er en del af bankens samlede IT-team på i alt 33 medarbejdere som er centralt beliggende i Glostrup.

 

Afdelingen understøtter og vedligeholder løsninger til bankens forretning og har samtidig fokus på at udnytte nye teknologier.

 

Vi tilbyder

Vi tilbyder et job med gode udviklingsmuligheder i et attraktivt arbejdsmiljø med kompetente kollegaer og højt til loftet med uformel omgangstone. 

 

I din ansættelse har du bonusordning, god pensionsordning, ekstra ferieuge samt 5 omsorgsdage, personalebank, syge- og tandforsikring, feriebolig, kantine- og frugtordning.

 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte IT Driftschef Lars Dalsgaard på tlf.: 38 48 47 03 eller dalsgaard@al-bank.dk

 

Ansøgningsfrist den 16. december og der vil løbende bleve holdt samtaler

 

Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank er en bank i sund udvikling. Vi bygger på et unikt socialt fællesskab, høj etik og stærk faglighed i hele organisationen. Vi er en bank, hvor det er let at få medindflydelse, og hvor et sundt og udviklende arbejdsmiljø går hånd i hånd med ambitionen om at drive en af landets bedste banker til gavn for kunderne, bankens forretning og medarbejderne.

 

Vi har en solid økonomi og er blandt Danmarks 6. største pengeinstitutter med ca. 330.000 kunder. Banken er repræsenteret med 70 filialer over hele landet, samt 6 Erhvervscentre og beskæftiger ca. 1.100 medarbejdere. Kundegrundlaget er privatkunder, mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder, foreninger og faglige organisationer.

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Gem annonce

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler