Nykredit,

København
23-11-2022

IT-specialist til Nykredits Capital Markets platform

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
23-11-2022
Udløber:
09-12-2022
Kviknummer:
LJA-84276356
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du udadvendt og teknisk stærk, og vil du arbejde med det tekniske fundament for vores IT-platforme? Kan du se dig selv i et professionelt og effektivt team, der supporterer Capital Markets- systemer for vores kunder som er Nykredits dealere, porteføljemanagere og finansfolk? Kan du arbejde med tværgående IT-opgaver, og har du overblik? Så er du den IT-specialist, som vi gerne vil byde velkommen.             

Om stillingen 
Du får sammen med teamet ansvar for at sikre, at handels- og informationssystemer fungerer optimalt i forhold til forretningen og øvrige teams i IT Capital Markets.

Dine arbejdsopgaver vil bestå af:

 • styring og deltagelse i systemopgraderinger, servermigreringer og patchning
 • vedligeholdelse og konfiguration af softwarepakker
 • sikring af stabilitet og performance på netværk, servere og databaser
 • teknisk support, herunder kontakt til interne og eksterne leverandører
 • vurdering af platformsarkitektur i samarbejde med team og arkitekter.

Teamet arbejder med mange teknologier og har ansvaret for:

 • Windows Server- og infrastruktur-integration
 • applikations- og systemimplementering  
 • Citrix, SQL, Oracle Databaser og clustering
 • infrastruktur på platformene SimCorp Dimension og Summit
 • standard handelssystemer fra f.eks. Bloomberg og Refinitiv
 • Windows applikationsansvar og -pakkestyring
 • procesoptimering, dokumentation og compliance.

Om dig
Du er udadvendt og det falder dig helt naturligt at kontakte vores brugere, leverandører og andre teams. Du trives både med at drifte og designe og du har interesse for forretningsprocesserne. Du kan sætte kryds ved kommunikation, overblik, struktur, analytiske evner og handlekraft. Derudover ser vi gerne, at du har en uddannelse på bachelorniveau.

Det er vigtigt, du er en holdspiller der tager ansvar i teamet bl.a. gennem koordinering med øvrige teams og forretningens interne og eksterne leverandører. Som person sætter du en ære i at levere kvalitet, er ærlig og nysgerrig samt at du trives med at arbejde agilt. Vi ser gerne, at du er selvkørende og tager ansvar for at understøtte en ambitiøs IT-platform.

Din nye arbejdsplads
Nykredit tilbyder et udfordrende job i en spændende virksomhed, hvor faglig og personlig udvikling prioriteres højt. Vi har attraktive løn- og ansættelsesvilkår. Du får bl.a. typisk en uges ekstra ferie, en god pensionsordning og du har mulighed for attraktive personalevilkår samt at tilmelde dig diverse bruttolønsordninger, fitnessaftaler, kantine- og massageordning.

Du bliver del af en enhed med 80 kolleger bestående af otte agile teams. Du vil indgå i et team på seks specialister og to studentermedhjælpere med forskellige kompetencer og med en stærk team-ånd. Opgaver løses ofte i samarbejde med en teamkollega, så fagligheden styrkes på tværs og ingen står alene med systemansvar. Teamet får support- og udviklingsopgaver fra forretningen, andre agile teams og det øvrige IT. 

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte funktionschef Simon Gade på tlf. 44 55 20 06 eller seniorrekrutteringspartner Rasmus Bothmann på tlf. 44 55 18 69.                                  

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler