Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank,

København
10-11-2022

IT Security Controller til IT Sikkerhed og beredskab

Kontakt

Arbejdernes Landsbank

Banegårdspladsen 1
København
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
10-11-2022
Udløber:
09-12-2022
Kviknummer:
LJA-84234589
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
IT og web
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger to ildsjæle inden for IT-sikkerhed, der vil bidrage til at danskerens foretrukne bank for 13. år i træk fortsat kan give vores kunder den bedste oplevelse, fordi vi løbende udvikler, implementerer og kontrollerer IT-sikkerhedsforanstaltninger.

 

Jobbet

 

Du bliver en del af et mindre nyoprettet team i bankes IT Sikkerhed og beredskab, med beliggenhed i Glostrup, på to medarbejdere og der er derfor gode muligheder for at bidrage til opbygningen af teamets kompetencer og processer.

 

Teamet har ansvaret for den operationelle del af bankens IT Sikkerhed og beredskab, hvilket betyder at vi skal sikre vores IT sikkerhedsstrategi bliver korrekt implementeret, eksekveret og kontrolleret.

 

Vi har stort fokus på opfølgning på nogle af bankens største outsourcing aftaler, primært aftaler med BEC Financial Technologies og Microsoft, og du skal bidrage til at teamet øger bankens efterlevelse af de krav, der stilles til IT Sikkerhed, beredskab og opfølgning på outsourcing. Særligt kontrol og rapportering på den operative del af IT-Sikkerheden vil fylde i din rolle. Det skal sikre et stærkt grundlag for afdelingen, som effektivt sikrer at banken løbende har den tilstrækkelige IT-Sikkerhed.

 

Dine arbejdsopgaver er forskelligartede og indebærer bl.a.:

 

  • Compliance i form af afdækning, implementering og efterlevelse af nye krav fra SIFI, EBA, ledelsesbekendtgørelsen mv.
  • Optimering, sikring og opretholdelse af sikkerhedsniveauet i banken gennem tilrettelæggelse og udførsel af awarenesskampagner
  • Kontrol af bankens sikkerhedsforanstaltninger og sikring af dokumentation.
  • Rapportering af operationelle hændelser på IT-området.
  • General udvikling af rapportering fra first line of defence til second line of defence


Din profil

 

Vi lægger vægt på, at du trives i et mindre team, hvor alle bidrager i det daglige operationelle arbejde.

 

Vi forestiller os, at du har en god forståelse for begreber og processer indenfor IT Sikkerhed og beredskab. Måske er du på dit sidste skoleår eller netop uddannet fra Professionshøjskolen, ITU o. lign. eller du har erfaring med enten IT Sikkerhed eller beredskab.

 

Du behøves ikke være IT-uddannet, og vi er åbne overfor kandidater med lidt såvel som meget erfaring. Du skal kunne arbejde selvstændigt og struktureret med bl.a. compliance og governance, og du er god til at skabe struktur i hverdagen for dig selv og dine kollegaer.

 

Vi forventer at du har gode kommunikative færdigheder. Du kan formidle og have en åben dialog omkring IT Sikkerhed og beredskab i banken og løbende følge op på, at organisationen efterlever de opstillede krav på en god og ordentlig måde. Det er et krav, at du behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

 

Det vil være et plus, hvis du har kendskab til Microsoft cloudtjenester, BEC Financial Technologies og/eller samarbejde med en tilsvarende stor outsourcing partner. Men det er ikke et krav.

 

Dig som person

 

Vi forventer, at du med udgangspunkt i faglig stolthed og høj grad af pligtopfyldelse, er nysgerrig på udvikling inden for IT Sikkerhed og beredskab. Du er en teamspiller der forstår at trække på din faglighed, således at denne bringes videre til både team og banken. Som person er du nysgerrig, og ønsker løbende at udbygge din viden og færdigheder. Du er i stand til at følge processer og aftalte forløb, men kan samtidig påpege forbedringer, hvor det observeres. 

 

IT Sikkerhed og beredskab

 

Afdelingen IT Sikkerhed og beredskab er sammen med afdelingerne Workplace, cloud & platform, Data Management og Udvikling og automatisering ansvarlig for en sikker og stabil IT-leverance til hele banken.

 

Bankens IT-område beskæftiger i alt 35 medarbejdere og er centralt beliggende i Glostrup.

 

Attraktiv arbejdsplads

Arbejdernes Landsbank har de mest engagerede medarbejdere i sektoren, og det understøtter vi på flere måder:

  • Vi prioriterer udviklingsmuligheder gennem kurser, efteruddannelse og e-learning, som løbende opdateres med relevante og spændende forløb.
  • Vi tilbyder en arbejdsplads, som er rangeret #3 ud af Danmarks 25 største pengeinstitutter målt på det bedste image som arbejdsplads i 2021 (FW Insight rapport).
  • Vi tilbyder en god pensionsordning, ekstra ferieuge, 5 omsorgsdage, ekstra ferietillæg, bonusordning samt sundheds- og tandforsikring.
  • Vi udlever vores værdier i hverdagen i form af ordentlighed, forretningsansvar, fællesskab og åbenhed. Det gælder over for medarbejdere, kunder og samfundet som helhed.


Send os dit CV og ansøgning senest d. 9. december

 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte IT Sikkerheds- og Beredskabs Chef, Bernhard Franzpötter på tlf.: 21 57 97 93 eller bef@al-bank.dk. Vi holder løbende ansættelsessamtaler.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler