Nykredit,

Høje-Taastrup
09-08-2022

IT-kyndig analytiker til Nykredits anti-hvidvask-team (AML)

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
09-08-2022
Udløber:
24-08-2022
Kviknummer:
LJA-83912856
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
IT og web
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Nykredit styrker sin indsats og it-udvikling på anti-hvidvask-området, og derfor søger vi en it-kyndig forretningsanalytiker til at være brobygger mellem forretningen og det digitale maskinrum.

Samfundsansvar står øverst på dagsordenen i Nykredit, og en central del af det arbejde er at bekæmpe finansiel kriminalitet og især anti-hvidvask – også kaldet AML (Anti Money Laundering). Kravene fra myndighederne og os selv er høje, og derfor styrker vi nu vores indsats på området.

Et samarbejde om de gode løsninger
Du skal bidrage til den digitale udvikling af AML-løsninger – nye som eksisterende.

Som analytiker vil du skulle bistå udvikling, analyse og vedligeholdelse af teamets løsninger, og du bliver ansvarlig for at opbygge vores testunivers samt sikre gennemførelse af test. Du vil desuden skulle håndtere en stor kontaktflade til relevante interessenter. Endelig skal du understøtte teamet i at skabe fremdrift i opgaverne og fremme holdånden.                          

Du vil blive tilknyttet afdelingen Business Analysis bestående af omkring 40 it-/forretningsanalytikere, som er samlet under én kompetence- og personaleleder. Her vil fokus være på løbende at udvikle dine kompetencer – bl.a. i tråd med behovet i teamet og leverancesporet.

Du skal nedbryde forretningsbehov til opgaver til udviklerne
Du arbejder struktureret og kvalitetsbevidst i krydsfeltet mellem en forretningsmæssig og teknisk vinkel, hvor du samtidig husker at inddrage brugernes såvel som forretningens perspektiv. Du formår at tænke compliance-by-design ind i løsningerne og kan oversætte tekniske og forretningsgangsmæssige krav til opgaver, som udviklerne nemt kan tage fat på. Konkrete opgaver kan være at: 

 • deltage i og facilitere detaljerede afklaringer af processer og krav
 • sikre god dokumentation af krav og udviklingsønsker
 • nedbryde og forædle teamets backlog
 • understøtte udviklingen gennem løbende sparring med de tekniske profiler
 • opbygge test cases og styre testforløb.

Lærenem brobygger
Du har erfaring med agile/scrum, og dit cv indeholder eksempler på analyse og brobygning mellem forretning og IT. Vi anvender løsninger fra Atlassian (Jira, Confluence og Xray) til dokumentation og testværktøj. Vores løsningsunivers en sund blanding af egen udvikling samt standardplatforme, så der er ikke et krav om specifik systemviden, men mere evnen og lysten til at lære nye løsninger og platforme at kende. Du drives af at levere resultater og ved, at samarbejde er en forudsætning for dette.

Hos os tilbyder vi:

 • fysisk arbejdsplads i Campus Høje Taastrup, som huser 750 kolleger fra bl.a. Banking Risk & AML og Nykredit Direkte - beliggende kun 1 min. gang fra Høje Taastrup station
 • mulighed for hjemmearbejdsdage
 • dygtige kolleger
 • inspirerende læringsmiljø og gode udviklingsmuligheder
 • gode sociale initiativer såsom personaleforening, vinklub, kunstklub
 • kantineordning.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed eller arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte afdelingsdirektør Charlotte Korsbech på 21 22 21 47 eller seniorrekrutteringspartner Rasmus Bothmann på 44 55 18 69.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler