Nykredit

Nykredit,

Lyngby-Taarbæk
03-12-2021

Investeringsrådgiver til Private Banking

Kontakt

Nykredit

Hovedgaden 55A
2970
Hørsholm
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
03-12-2021
Udløber:
16-12-2021
Kviknummer:
LJA-83049244
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være en del af et strategisk vigtigt område i Nykredit, hvor vi har fokus på at accelerere vores vækst, og hvor din indsats er en vigtig faktor for at nå vores ambitiøse mål? Så er du måske vores nye investeringsrådgiver i Private Banking København Nord.

 

Dit kommende job og ansvarsområder

Du får ansvar for at yde investeringsrådgivning til Private Banking kunder og erhvervskunder med en investerbar formue på over 2 mio. kr.. Du skal rådgive om både plejeprodukter og individuelle investeringsaftaler, hvor du tager udgangspunkt i Nykredits modelporteføljer.

 

Du bliver en del af et kundeteam og deltager i kundemøder med Private Bankere og formuerådgivere. Samtidig har du en vigtig rolle i at føre kunder videre til henholdsvis Markets og Private Banking Elite, når der er en investerbar formue på over 7 mio. kr.

 

Du brænder for at gøre en forskel for dine kunder og sætter en stolthed i at yde god helhedsrådgivning. Vi forventer, at du med udgangspunkt i en portefølje med potentiale vil være i stand til at sætte dit netværk i spil både internt og eksternt og derved opbygge en portefølje af velhavende kunder. Det er afgørende, at du:

  • har lyst til at være investeringsrådgiver

  • har nogen erfaring med rådgivning af formuende kunder

  • har gode akkvisitive og netværksskabende evner

  • kan skabe langvarige relationer og høj kundetilfredshed

  • evner at gøre investering forståeligt og relevant for dine kunder

  • har en dyb og god allround-bankbaggrund, gerne kombineret med en HD eller lignende.

 

Din erfaring

Du har erfaring med rådgivning af formuende kunder. Derudover har du nu lyst til at udvide dine investeringsrådgivningskompetencer og lære at hjælpe kunder med at optimere deres formue samt rådgive om deres nuværende og fremtidige investeringer

 

Du kan nikke genkendende til at være en udpræget holdspiller, der gerne inddrager specialister og kolleger i dine overvejelser og beslutninger, når det er nødvendigt for at skabe den bedste løsning for kunderne. Du evner desuden at skabe klarhed over komplekse problemstillinger samt at gøre kompliceret stof forståeligt for vores kunder. Samtidig ved du, at tilgængelighed og fleksibilitet er afgørende for at skabe den særlige og eksklusive kundeoplevelse, vi forventer, at du yder som investeringsrådgiver.

 

Du har en interesse for investeringsområdet og ønsker nu at bringe denne interesse i spil i dit kommende arbejde som investeringsrådgiver hos os. Læringskurven er stejl, og du kommer til at udvikle dig både fagligt og personligt, mens du er ansat hos os. Derfor er det ikke afgørende, at du i dag er investeringsrådgiver. Din interesse, erfaring og faglighed er vigtigere for os end titlen på din nuværende stilling.

 

Du vil blive udfordret med komplekse opgaver, og din erfaring styrkes gennem det tætte samarbejde og sparringen med dine kommende kolleger. Vi har fokus på din udvikling og vil hjælpe dig med at få den karriere, du ønsker i Nykredit.

 

Din nye arbejdsplads

Du bliver en del af et ambitiøst team, som består af topmotiverede kolleger, der ud over 11 Private Bankere tæller tre formuerådgivere og fire investeringsrådgivere. Vi samarbejder bredt med kolleger i Nykredit herunder både med centrene og Private Banking Elite.

 

Hos os betyder godt humør, højt aktivitetsniveau og gode resultater meget, og du skal være indstillet på en afvekslende hverdag, hvor du sjældent sidder på den samme plads to dage i træk. Vi har en frisk og uformel omgangstone - og lægger vægt på et positivt mindset.

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte kundedirektør Carsten Heger på 24 69 58 08 eller seniorrekrutteringspartner Tine Wilhelmsen på 44 55 57 89.

 

Vi inviterer løbende til samtaler.

 

Om Nykredit

I Nykredit bliver du en del af noget helt unikt. Udover at vi vil være danskernes foretrukne finansielle partner, vil vi også være en ansvarlig samfundsspiller. Og fordi vi er en del af en forening, der er ejet af vores kunder, har vi helt særlige muligheder og forpligtelser til at give noget tilbage til vores kunder og til samfundet.

 

Hos Nykredit bliver du en del af en kultur, hvor vi sætter en ære i at være ambitiøse på dine vegne, og vi investerer gerne i din udvikling. Til gengæld forventer vi naturligvis også, at du gør dit bedste for kunderne, forretningen og kollegerne. Forenet kan vi mere.

 

By

Lyngby

 

Ansøgningsfrist

16-12-2021

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler