Gem annonce
Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank,

København
12-05-2022

Intern revisor til Koncernrevision

Kontakt

Arbejdernes Landsbank

Banegårdspladsen 1
København
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
12-05-2022
Udløber:
11-06-2022
Kviknummer:
LJA-83605595
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
Økonomi og regnskab
Beliggenhed

Vi søger en intern revisor, som vil bidrage til at styrke udviklingen i Intern Revision, herunder vores strategiske skifte over imod mere operationel revision af koncernens interne kontrolsystemer.

 

Operationel revision af processer og interne kontroller

I 2021 bød vi Vestjysk Bank velkommen og blev et SIFI-institut, hvilket stiller øgede krav til banken og revisionen. Du får derfor den vigtige rolle at styrke vores risiko- og kontrolbaserede revision via analyse, rapportering og dialog med forretningen.

 

Dine primære opgaver vil være at foretage operationelle revisioner af koncernens processer og interne kontroller herunder eksempelvis kredit-, likviditets- og investeringsområdet, samt deltage i revisionen af regulatoriske områder (GDPR, MiFID, AML mv.). Opgaverne afhænger af dine kompetencer og interesseområder.

 

Du forventes aktivt at bidrage til revisionerne og selvstændigt planlægge, udføre og rapportere på revisionsopgaver fra start til slut. Nogle opgaver udføres selvstændigt - andre i teams. Revisionen dækker alle koncernens forretningsområder, stabsområder og selskaber.

 

Du vil have en bred kontaktflade og skal selv forestå kontakten til de reviderede områder, som vi betragter som vores kunder.

 

Afsluttende kandidat eller erfaren revisor

Vi søger en kollega i Intern Revision, der er på sit afsluttende år af kandidaten eller allerede færdiguddannet cand.merc.aud og har nogle års praktisk erfaring indenfor revision fra Big4 og/eller en intern revision. Det er en fordel, hvis du har erfaring med revision af pengeinstitutter eller øvrige finansielle virksomheder, og kender til de regulatoriske forhold i sektoren, eller dele af sektoren.

 

Din revisionsmæssige faglighed og analytiske kompetencer er høje. Du er selvstændig, initiativrig og går engageret til dine opgaver. Derudover er dine relationelle kompetencer væsentlige i samarbejdet med dine kollegaer i teamet og forretningen. Du vil selv stå for den løbende kommunikation med de reviderede områder, så det er væsentligt. at du kommunikerer de reviderede budskaber klart og præcist, både skriftligt og mundtligt.

 

Fagligt stærkt og socialt team

Som revisor i Arbejdernes Landsbank bliver du en del af en faglig stærk revisionsafdeling i en koncern med ambitionen om at drive landets bedste bank. De seneste år har banken præsteret solide forretningsmæssige resultater og budt flere tusinde nye kunder velkommen. Og så er vi for 13. år i træk udnævnt til danskernes foretrukne bank.

 

Vi er 9 engagerede medarbejdere i Intern Revision på vores kontor i Glostrup og 3 i Herning, og du vil komme til at arbejde i Glostrup. Vi lægger vægt på en god og humørfyldt tone på kontoret og et godt fagligt og socialt fællesskab. Vi har fokus på til alle tider at fastholde et højt fagligt niveau og arbejder løbende på at tilegne os ny viden gennem kurser og sparring internt og eksternt. Vi søger hele tiden at optimere vores processer i et miljø, der understøtter din faglige og personlige udvikling.

 

Ligesom i andre revisionsvirksomheder, har vi travlt og overarbejde omkring årsskiftet, men vi kan tilbyde en anden arbejdsuge og højere grad af balance med privatlivet, end hvis du kommer fra ekstern revision.

 

Vi tilbyder en attraktiv arbejdsplads

Arbejdernes Landsbank har de mest engagerede medarbejdere i sektoren og det understøtter vi på flere måder:

 

  • Vi prioriterer udviklingsmuligheder gennem kurser, efteruddannelse og e-learning, som løbende opdateres med relevante og spændende forløb.
  • Vi tilbyder en arbejdsplads, som er rangeret #3 ud af Danmarks 25 største pengeinstitutter målt på det bedste image som arbejdsplads i 2021 (FW Insight rapport).
  • Vi tilbyder en god pensionsordning, ekstra ferieuge, 5 omsorgsdage, ekstra ferietillæg, bonusordning samt sundheds- og tandforsikring.
  • Vi udlever vores værdier i hverdagen i form af ordentlighed, forretningsansvar, fællesskab og åbenhed. Det gælder over for medarbejdere, kunder og samfundet som helhed.

 

 

Vi ser frem til at modtage dit CV og din ansøgning senest d. 31. maj.

Vi holder løbende samtaler, og hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Koncernrevisionschef Christoffer Max Jensen på tlf. 21 12 52 41.

 

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Gem annonce

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Danish Red Cross
København, Storkøbenhavn
Danish Red Cross
København, Storkøbenhavn
Nykredit
København, Storkøbenhavn
Virksomhedsprofiler