Gem annonce

Nykredit,

København
09-02-2024

Gør en forskel for Wealth Management som Test Manager i et ambitiøst platformsprogram

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
09-02-2024
Udløber:
10-03-2024
Kviknummer:
LJA-85322512
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration
Beliggenhed

I Nykredit Wealth Management er vi lige gået i gang med et ambitiøst og nyskabende platformsprogram – skal du med på rejsen?

Kom med i et fremtidsorienteret platformsprogram
I Nykredit Wealth Management er vi Danmarks andenstørste formue- og kapitalforvalter. Vi søger en test manager til vores nyopstartede Platformsprogram, der skal sikre en opdateret it-understøttelse baseret på den nyeste og mest avancerede teknologi. Programmet kommer til at løbe i de næste tre år, og vi kommer blandt andet til at lave en re-installation af vores porteføljestyringssystem, SimCorp Dimension, samt bygge fremtidens teknologi i vores Azure Cloud.

Vi har derfor behov for en erfaren test manager, som kan sikre, at vi afdækker al test i, og omkring, SimCorp Dimension og integrationer til købe-, samt egenudviklet software. Som test manager vil du være ansvarlig for at styre, koordinere og dokumentere alt forretningstest i og omkring vores kritiske forretningsprocesser.

Som test manager bliver du central i at sikre en smidig overgang i de enkelte faser af programmet helt frem til testen af løsninger, der skaber værdi for vores kunder og former fremtiden.

Ekspert i testmetoder og værktøjer
Med udgangspunkt i etablerede QA metoder og processer vil du være med til at sætte rammerne for hvordan programmet arbejder med kvalitet og test. Vi lægger særligt vægt på, at du er en holdspiller, parat til at deltage i og på tværs af flere teams.

Det er en klar fordel hvis du på dit CV har:

  • Certificering hos ISTQB Advanced Test Manager eller tilsvarende TMAP certificering.
  • Erfaring fra den finansielle sektor.
  • Erfaring med større programmer og store testleverancer – gerne inden for buy eller sell side systemer.
  • Været med til at introducere nytænkning inden for test og shift left.
  • Kendskab til værktøjer som Jira, XRAY, Jenkins, SonarCube, og Splunk.

Du behersker både dansk og engelsk i skrift og tale.

Som person og kollega forventer vi, at:

  • du er en teamplayer der formår at lykkes gennem samarbejde med dine kolleger
  • du trives godt i en hverdag med mange forskellige interessenter
  • du er god til at forstå, hvordan man motiverer andre til at yde deres bedste i et ambitiøst og nyskabende program.

Kompetencecenteret Quality Assurance
I Nykredit har vi forankret vores test- og kvalitetssikrings-ekspertise i kompetencecenteret Quality Assurance, hvor du organisatorisk vil høre hjemme. Du vil indgå i en gruppe af dygtige test managers og tekniske testere med baser i København, Aalborg og Warszawa.

Din nye arbejdsplads
Vi tilbyder en stilling i en levende organisation med masser af interessante opgaver. Vores kultur er kendetegnet ved at være tillidsfuld, kundeorienteret med holdånd og handlekraft. Vi aftaler et individuelt on-boarding program så vi sikre en god introduktion til Nykredit, Wealth Management og til QA kompetencecenteret, hvor ligesindede kolleger byder dig velkommen i vores kompetencefællesskab.

Vi har attraktive løn- og ansættelsesvilkår med b.la. en uges ekstra ferie, en god pensionsordning og tilbyder mulighed for fleksibel arbejdsplads med ugentlige hjemmearbejdsdage.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte afdelingsdirektør i Biztech Wealth Miguel Martinez Picazo på 60 61 06 19 / migu@nykredit.dk, afdelingsdirektør i Quality Assurance Frederik Møller på fjm@nykredit.dk eller seniorrekrutteringspartner Rasmus Bothmann på 44 55 18 69.

Vi indkalder løbende til samtaler.

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Gem annonce

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
& friends v/Birthe Christiansen
København, Storkøbenhavn
Nykredit
København, Storkøbenhavn
Virksomhedsprofiler