Jyske Bank

Jyske Bank,

Kolding
16-11-2021

Forretningsorienteret og humørfyldt Erhvervspartner og Leder Erhverv

Kontakt

Jyske Bank

Jernbanegade 5
6000
Kolding
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
16-11-2021
Udløber:
31-12-2021
Kviknummer:
LJA-82962530
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Har du lyst til at arbejde med opsøgende salg, udbygge en spændende erhvervsportefølje og via hands on ledelse medvirke til høj medarbejdertilfredshed... Så er muligheden der nu.

Vi søger en forretningsorienteret og humørfyldt Erhvervspartner og Leder til Kolding Haderslev Erhverv.

I Jyske Bank er det vores mål at være exceptionelt gode til kunder. Det betyder, at vi udfordrer vores kunder på strategisk og taktisk niveau. Vi vil have mod til at tale om det, der har betydning for kundens bundlinje. Denne strategi arbejder vi med hver dag, og vi vokser og har en meget høj kundetilfredshed.

Forudsætningen for høj kundetilfredshed er bl.a. en høj medarbejder tilfredshed, og det har vi. Den er du med til at fastholde qua din selvindsigt, empati, energi og dit mod.

Jobbet

Der kan være forskellige faglige og karrieremæssige tilgange til jobbet. Ledelseserfaring er ikke et must selvom det absolut ikke gør noget.  Du kan lide at inspirere andre, og så har du arbejdet med rådgivning af erhvervskunder - nationalt/internationalt - i en årrække.

I tæt samarbejde med afdelingsdirektøren sætter du Jyske Bank på dagsordenen i Kolding og Haderslev, så både eksisterende og potentielle kunder oplever os som værdiskabende i samspillet med dem.

Du får medansvar for den daglige ledelse blandt andet gennem opbyggelse af feedback-kultur og deltagelse i kundemøder, og det sker i konstruktivt samspil med vores dygtige og selvstændige medarbejdere.

Du lykkes i jobbet, når du:

  • sammen med afdelingsdirektøren, går foran med et stort markedstryk balanceret med fortsat høj medarbejdertilfredshed,

  • medvirker til at fastholde og udbygge afdelingens portefølje af erhvervskunder med såvel nationalt som internationalt fokus,

  • er afdelingens naturlige faglige fyrtårn på segmentet Skoler,

  • igennem hands on ledelse understøtter vores engagerede medarbejdere, der omsætter deres kompetencer til exceptionelle kundeoplevelser.

 

Afdelingen og markedsområdet vi gør tingene ordentligt og har det sjovt

Vi driver et spændende markedsområde, der strækker sig over Haderslev og Kolding Kommune. Kunderne spænder bredt, lige fra lokalt, nationalt til internationalt erhverv. Derudover er vi specialafdeling for segmentet Skoler. På specialsegmentet Skoler dækker vi Fyn samt fra Århus og til grænsen.

Vi er 6 dygtige kolleger, der alle meget gerne vil skabe resultater med ordentlighed som overskrift. Samtidig er det sjovt at gå på arbejde. I huset har vi et tæt og super godt samarbejde med vores øvrige kolleger i privatafdelingerne i Haderslev og Kolding samt Private Banking Syd. Til foråret glæder vi os til at flytte i helt nye lokaler i Kolding med flot udsigt og parkering lige ved døren.

Ansøgning

Ansøgningsfrist er 31.12.2021.

Senior HR Partner Henrik Djernæs vil tage sig af din ansøgning.


Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler