Finansforbundet

Finansforbundet,

København
28-01-2022

Finansforbundet søger motiveret sælger (barselsvikariat)

Kontakt

Finansforbundet

Applebys Plads 5
1411
København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
28-01-2022
Udløber:
27-02-2022
Kviknummer:
LJA-83296615
Jobtype:
Fuldtid
Vikar/barsel
Arbejdsområde:
Salg og marketing
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Finansforbundet er en moderne fagforening for mere end 55.000 ansatte i den finansielle sektor. Og vi vil gerne være flere. En af vores kolleger skal på barsel, og derfor leder vi nu efter en dygtig og motiveret sælger til et barselsvikariat i 12 måneder.

 

Som sælger bliver du en del af et team med fokus på at skabe medlemsrejser, hvor salg og loyalitet er i balance. Salgs- og serviceoplevelsen skal føles oprigtigt nærværende. Du møder primært potentielle såvel som eksisterende medlemmer på telefonen, og finder glæde og motivation arbejdet på den kanal.

 

I jobbet skal vores nye sælger sikre:

  • Hvervning af nye medlemmer med stærkt afsæt i værdiskabende dialog.
  • Loyalitetsopkald med fokus på værdiskabelse og ambassadørskab.
  • Deltagelse på events med fokus på leads, indmeldelser og service.

 

Din profil:

Vi forventer, at du kan begå dig både blandt unge studerende og sammen med vores tillidsvalgte om hvervning i virksomhederne. Du arbejder struktureret og resultatorienteret, har et stort drive, er kontaktskabende og holder, hvad du lover. Det giver dig energi at arbejde selvstændigt og målrettet, og du brænder for at kommunikere og hverve nye medlemmer.

 

Du har også de fleste af følgende kompetencer:

  • Salgs- og/eller serviceerfaring fra finans, fagforening, forsikring, ngoer eller lignende.
  • God energi primært på telefonen.
  • Stærke samarbejdsevner

 

Vi tilbyder:

Et spændende og udviklende job i et barselsvikariat, der løber fra start april 12 måneder frem. I stillingen kommer du til at indgå i et stærkt fagligt miljø, hvor du også får indflydelse på din dagligdag og din faglige udvikling. Du vil indgå i et større team med fælles mål og et forum, hvor input bliver værdsat. Vi tilbyder attraktive løn- og arbejdsvilkår efter intern overenskomst.

 

Vi holder til i lyse, åbne kontorer med udsigt til Christianshavns Kanal, har fantastisk forplejning og mange sociale tilbud fra yoga, kajakker til en fyraftenstur og kunstforening.

Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte projektleder Mark V. Kristiansen på 4172 4335. Der holdes indledende og uddybende samtaler løbende hen mod slutningen af uge 8.  Send din ansøgning og CV hurtigst muligt.

 

I Finansforbundet tror vi på fællesskabet. Vi sætter medlemmerne i centrum og varetager deres interesser ved at samarbejde med andre. Vores formål er at udvikle det finansielle område, så det tjener mennesket ikke omvendt.  Vi er omkring 140 medarbejdere i forbundets sekretariat, der alle har fokus på at give vores mere end 55.000 medlemmer professionel sparring, rådgivning og uddannelse, så de selv kan skabe et godt og udviklende arbejdsliv.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler