Gem annonce
Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank,

København
25-05-2023

Finanselev til Nørrebro

Kontakt

Arbejdernes Landsbank

Banegårdspladsen 1
København
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
25-05-2023
Udløber:
11-06-2023
Kviknummer:
LJA-84808732
Jobtype:
Fuldtid
Elev/Lærling
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed

Bliv finanselev i Arbejdernes Landsbank august 2024, men start allerede nu som kunderådgiverservice vikar. Vi søger en finanselev, der ved, at god rådgivning handler om mere end penge, og hvor du bliver klædt på til at rådgive hele vejen rundt.

 

Kunderådgiver service vikar i perioden frem til august 2024

Som kunderådgiver service er du det første kontaktpunkt til bankens kunder, og du vil via personlig og ansvarlig rådgivning servicere kunderne.

 

Du vil tage imod nye kunder, hvor du skal vurdere kunden og opfange købssignaler samt henvise kunderne til kunderådgiveren, når det er nødvendigt.

 

Som frontperson er du sammen med dine kolleger ansvarlig for servicering af automater og betjening ved skranken. Du vil eksempelvis yde service og rådgivning i forbindelse med:

 

 • Kundebetjening
 • Selvbetjeningssystemer og betalingskort
 • Oprettelse af kundeengagementer/indlånskonti
 • Mindre låne- og kreditbehov


Finanselev i Arbejdernes Landsbank

Med en elevplads hos Arbejdernes Landsbank tager du det næste skridt i din karriere. Du vælger en finansuddannelse på 2 år, hvor tiden flyver af sted. Uddannelsen byder på en spændende tid fuld af udfordringer og succesoplevelser. Vores holdning er, at din uddannelse skal ligne den virkelige verden så meget som muligt.

 

For at give dig den bedste uddannelse, har vi skræddersyet et uddannelsesforløb, som giver dig indsigt i vores produkter, systemer og holdninger i forhold til kunderådgivning. Denne uddannelse forløber via Finanssektorens Uddannelsescenter. For at den teoretiske del ikke står alene, sikrer vi, at teori og praksis hænger sammen, og udarbejder personlige kompetencemål og uddannelsesplaner for dig, så vi sammen sikrer, at de redskaber du lærer på skolebænken bruges i din hverdag.

 

I perioden vil du opleve en bred vifte af opgaver, f.eks.:

 

 • Kundebetjening
 • Vejledning og salg af bankens produkter
 • Rådgivning om finansiering af fast ejendom, lån, forsikring, pension & investering


Du vil være tilknyttet en mentor i din filial under hele uddannelsen, og der vil være rig mulighed for at netværke og sparre med andre elever og finanstrainees i banken.

 

Hvem er du?

Som finanselev/Kunderådgiverservice vikar i Arbejdernes Landsbank lægger vi vægt på, at du

 

Har en nærværende personlighed og en god menneskelig forståelse

Er selvstændig men forstår at arbejde i et team

Er service- og præstationsorienteret

Sætter dig ambitiøse og realistiske mål og har viljen og energien til at nå dem

Har afsluttet en relevant uddannelse med et godt resultat HHX, STX, HTX, HF, HG (hvis adgangsgivende til finans) eller EUX.

Bliv en del af vores team

 

Vi har et tæt samarbejde på tværs af vores kundeenheder på Nørrebro og Østerbro, der tæller 24 kollegaer, som omgås i et stærkt socialt og fagligt miljø. I hverdagen yder vi altid en stor indsats for at rådgive i et samspil med kunden. I den forbindelse fokuserer vi på ordentlighed og ansvarlighed og vil derfor altid sætte kundens behov over et salg. 

 

Vi er specielt kendetegnet ved en tæt og nærværende relation med kunden, hvor vi giver kvalificerede anbefalinger. Vi mener, at vi kommer frem til det bedste resultat for både kunden og banken ved at udvise forretningsansvar. På team-niveau opfordrer vi altid til ærlig kommunikation og feedback, så vi hele tiden udvikler og yder den bedste rådgivning. Derudover prioriterer vi socialt samvær i teamet.

 

Kundeenheden er kasseløs og er centralt beliggende på Nørrebrogade 50-52 på indre Nørrebro, tæt på offentlig transport.

 

Vi tilbyder en attraktiv arbejdsplads

I Arbejdernes Landsbank bliver du del af en kultur, hvor stærke værdier som ordentlighed, fællesskab og åbenhed er i fokus. Derudover kan du se frem til at blive del af:

 

 • En arbejdsplads hvor arbejdsglæden og medarbejdertilfredsheden er blandt de højeste i sektoren
 • En bank som 14 år i træk er kåret til danskernes foretrukne bank
 • En flad organisationsstruktur med hurtige beslutningsprocesser
 • En vækstorienteret organisation, hvor der er rig mulighed for at udvikle sig både fagligt og personligt


Du får desuden en lang række medarbejdergoder, som bl.a. omfatter sundhedsforsikring, tandforsikring og ekstra ferietillæg.

 

Vi ser frem til at modtage dit CV og din ansøgning senest den 11. juni 2023

Vi holder løbende samtaler, og hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte privatkundedirektør Mathias Johansen på 38 48 33 94  eller privatkundechef Mark Rud Jakobsen på 38 48 32 89.

 

Læs mere på www.al-bank.dk/finanselev

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Gem annonce

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Arbejdernes Landsbank
Glostrup, Storkøbenhavn
Letpension A/S
København, Storkøbenhavn
Letpension A/S
København, Storkøbenhavn
Virksomhedsprofiler