Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank,

København
22-10-2021

Finanselev til Københavnsområdet

Kontakt

Arbejdernes Landsbank

Praktisk information
Oprettet:
22-10-2021
Udløber:
07-11-2021
Kviknummer:
LJA-82854895
Jobtype:
Elev/Lærling
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bliv finanselev i Arbejdernes Landsbank og start allerede nu som vikar i vores AML kundecenter. Vi søger en finanselev, der ved, at god rådgivning handler om mere end penge, og hvor du bliver klædt på til at rådgive hele vejen rundt.

 

I Arbejdernes Landsbank fokuserer vi på, hvad der giver vores kunder et rigt liv. Og det har ikke kun noget med penge at gøre. Har du den tankegang og indstilling, der skal til for at skabe de bedste løsninger for vores kunder, så kan vi tilbyde dig en spændende karriere med start i august 2022. Frem til august 2022 bliver du ansat som vikar i vores AML kundecenter, hvor du vil være en del af bankens indsats mod hvidvask og terrorfinansiering. Denne periode giver dig bl.a. et indblik i vores systemer, forretningsgange og klæder dig på til en rigtig god start på dit elevforløb.

 

Finanselev i Arbejdernes Landsbank

Med en elevplads hos Arbejdernes Landsbank tager du det næste skridt i din karriere. Du vælger en finansuddannelse over 2 år, hvor tiden flyver af sted. Uddannelsen byder på en spændende tid fuld af udfordringer og succesoplevelser. Vores holdning er nemlig, at din uddannelse skal ligne den virkelige verden så meget som muligt.

 

For at give dig den bedste uddannelse, har vi skræddersyet et uddannelsesforløb, som giver dig indsigt i vores produkter, systemer og holdninger i forhold til kunderådgivning. Denne uddannelse sker via Finanssektorens Uddannelsescenter. For at den teoretiske del ikke står alene, sikrer vi, at teori og praksis hænger sammen, og udarbejder personlige kompetencemål og uddannelsesplaner for dig, så vi sammen med dig sikrer, at de redskaber du lærer på skolebænken bruges i din hverdag.

 

I perioden får du mange forskellige slags opgaver, f.eks.:

 

 • Kundebetjening

 • Vejledning og salg af bankens produkter

 • Rådgivning om finansiering af fast ejendom, lån, forsikring, pension & investering

 

Du vil være tilknyttet en mentor i din filial under hele uddannelsen, og der vil være rig mulighed for at netværke og sparre med andre elever og finanstrainees i banken.

 

Hvem er du?

Du har afsluttet en gymnasial uddannelse med et godt resultat eks.  HHX, STX, HTX, HF, EUX Finans. Det kan også være, at du sidder som eks. ejendomsmægler, forsikringsmægler m.m. og godt kunne tænke dig at skifte retning.

 

Derudover lægger vi vægt på, at du:

 

 • Har drive, er udadvendt, resultatorienteret og ambitiøs

 • Er service- og præstationsorienteret

 • Har en nærværende personlighed og en god menneskelig forståelse

 

AMLofficer

Frem til august 2022, hvor du bliver finanselev, ansættes du som vikar i vores AML kundecenter, hvor du sammen med dine kollegaer er ansvarlig for bl.a. at:

 

 • Analysere transaktioner samt undersøge kundernes adfærd med henblik på identificering af hvidvask, terrorfinansiering og brud på sanktioner

 • Kontakt til kunder for at få en forklaring på usædvanlige transaktioner/adfærd relateret til en mistanke om hvidvask. Terrorfinansiering og brud på sanktioner.

 

Der kan komme flere opgaver i forløbet alt efter dig og dine kompetencer.

 

Det bliver du en del af

I Arbejdernes Landsbank bliver du del af en kultur, hvor stærke værdier som ansvarlighed, nærvær og enkelthed er i fokus. Derudover kan du se frem til at blive del af:

 

 • En arbejdsplads hvor arbejdsglæden og medarbejdertilfredsheden er blandt de højeste i sektoren

 • En bank som 12. år i træk er kåret til danskernes foretrukne bank

 • En flad organisationsstruktur med hurtige beslutningsprocesser

 • En vækstorienteret organisation, hvor der er rig mulighed for at udvikle sig både fagligt og personligt.

 

Du får desuden en lang række medarbejdergoder, som bl.a. omfatter sundhedsforsikring, tandforsikring, ekstra ferietillæg, attraktiv bonusordning og mulighed for at gøre brug af forskellige rabataftaler.

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte HR partner Lene Overgaard på tlf. 38 48 46 63 eller Christina Hultquist på tlf. 38 48 34 91.

 

Der afholdes løbende samtaler, så hvis jobbet matcher dig, glæder vi os til at modtage din ansøgning og dit CV hurtigst muligt.

 

Ansøgningsfrist den 7. november.

 

 

Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank er en bank i sund udvikling. Vi bygger på et unikt socialt fællesskab, høj etik og stærk faglighed i hele organisationen. Vi er en bank, hvor det er let at få medindflydelse, og hvor et sundt og udviklende arbejdsmiljø går hånd i hånd med ambitionen om at drive en af landets bedste banker til gavn for kunderne, bankens forretning og medarbejderne.

 

Vi har en solid økonomi og er blandt Danmarks 6. største pengeinstitutter med ca. 330.000 kunder. Banken er repræsenteret med 70 filialer over hele landet, samt 6 Erhvervscentre og beskæftiger ca. 1.100 medarbejdere. Kundegrundlaget er privatkunder, mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder, foreninger og faglige organisationer.


Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler