Nykredit

Nykredit,

Høje-Taastrup
07-09-2022

Finansbachelorpraktikant til Operations - Høje-Taastrup

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
07-09-2022
Udløber:
09-10-2022
Kviknummer:
LJA-84005932
Jobtype:
Praktikant/trainee
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

I Nykredit vil vi skabe overblik, muligheder og tryghed for vores kunder. Hvis du være med til at sikre at fundamentet for at drive forretning i Nykredit er på plads, så tilbyder vi et spændende praktikjob, hvor du får en bred insigt i de opgaver der er forbundet med at drive en bank.

Dit kommende job
Operations er et område i Nykredit, hvor vi sætter en ære i at servicere vores samarbejdspartnere og kunder bedst muligt. Det er vigtigt for os, at vores kolleger i koncernen altid oplever, at vi arbejder efter samme mål. Områdets primære fokus er at understøtte banken, og være med til at give kunderne den bedst mulige oplevelse.

Hverdagen i vores afdelinger byder på mange forskellige opgaver indenfor bank, realkredit, pension og administration. Her vil du få mulighed for at specialisere dig i enkelte områder, men du har også mulighed for at komme bredt rundt.

Dine opgaver
Dine opgaver vil variere, og dit primært fokus vil være at sikre, at vi kommer i mål med de daglige driftsopgaver, og bidrager til at vi udvikler os. Det vigtigste er, at du har lyst til at lære nyt og bidrage til at skabe resultater for Nykredit, og samtidig være med til at udvikle områdets funktioner og opgaver, så vi klar til at løse fremtidige opgaver for Nykredit.

Din erfaring
Du læser en Finansbachelor, og har lyst til at være en del af Danmarks eneste foreningsejede bank. Du er proaktiv, omhyggelig og i stand til at arbejde selvstændigt. Vi forventer, at du arbejder effektivt, samtidig med at du er kvalitetsbevidst og tager ansvar for både dine egne og teamets fælles opgaver. Det er vigtigt at du har lyst til at bidrage til, at vi hele tiden udvikler os i den rigtige retning.

Dig som person
Du trives med at skabe egne resultater og med at indgå i et team, hvor samarbejde og godt humør er essentielt. Som person er du energifyldt og opsøgende, har gåpåmod og lysten til at lære nyt. Du er detalje orienteret og trives med både de administrative opgaver og kontakten med kolleger og kunder. Du brænder for at hjælpe vores interessenter, og du er nysgerrig på at udvikle og udfordre måden, som vi gør tingene på i dag.

Din nye arbejdsplads
Du bliver en del af et dynamisk område, hvor du vil arbejde tæt sammen med en masse dygtige kolleger. Vi er et fagligt stærk, ambitiøs og engageret området præget af en travl og positiv stemning. Vi har en uformel omgangstone, hvor vi respekterer hinanden og gør brug af hinandens kompetencer.
Vi er selvkørende i forhold til opgaver, men bruger i høj grad hinanden til sparring. Det er vigtigt for os, at vi hver især tager ansvar, er proaktive og meget fleksible i håndteringen af de opgaver, der kommer. Der en god stemning i vores område med fokus på trivsel, og vi glæder os til at tage imod dig, som vores nye praktikant. 

Desuden kan vi tilbyde studiejob hos os i Operations hvilket betyder, at du bedre kan strukturere din hverdag - uden at skulle pendle mellem studiejob og praktikplads.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte funktionschef Ditte Due Orsino på tlf. 44 55 65 26 eller funktionschef Jesper Fuglsang på tlf. 44 55 82 90.

Vi inviterer løbende til samtale.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler