Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank,

Haderslev
02-12-2021

Filialdirektør til filialen i Haderslev

Kontakt

Arbejdernes Landsbank

Gravene 3
6100
Haderslev
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
02-12-2021
Udløber:
17-12-2021
Kviknummer:
LJA-83044531
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
Ledelse
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du en resultatorienteret holdleder med en stærk forretningssans? Kan du tiltrække nye kunder og skabe sund vækst? Og kan du motivere og udvikle dine medarbejdere, så de præsterer deres bedste? Så glæder vi os til at byde dig velkommen som filialdirektør i Haderslev.

 

Motiverende og forretningsorienteret leder

Som filialdirektør bliver du ansvarlig for filialens drift og indtjening. Du får det ledelsesmæssige ansvar for 6 medarbejdere, som du skal motivere og inspirere til at tiltrække og servicere kunderne professionelt og engagereret. Du får endvidere det overordnede ansvar for filialens forretningsmæssige udvikling, herunder ansvaret for:

 

 • Markedsføring af filialen synlighed i lokalområdet og udvikling af netværk

 • Filialens strategi og målsætninger

 • Rådgivning, vedligeholdelse og udvidelse af filialens kundeporteføljer primært private kunder og mindre erhverv (selvstændige), samt videregive erhvervsemner til erhvervscentret

 • Implementering af bankens rådgivningskoncepter

 • Filialens håndtering af bankens kreditpolitik

 

Du vil få gode muligheder for at sætte dit præg på filialens udvikling. Vores flade struktur og korte beslutningsveje giver dig et tæt samarbejde med din forretningsdirektør.

 

Relationer og resultater kendetegner dig

Du sidder i dag med ledelsesansvar som filialdirektør eller souschef, og ser dette job som det næste naturlige skridt. Du har en god evne til at skabe netværk og relationer, og du er udadvendt og trives med at være opsøgende i forhold til at tiltrække nye kunder. Du er ambitiøs og resultatorienteret uden at gå på kompromis med fagligheden og kvaliteten.

 

Vi lægger vægt på, at du:

 

 • Har relevant ledelseserfaring eller -potentiale

 • Har en anerkendende tilgang til ledelse, hvor du evner at udvikle dine medarbejdere personligt og fagligt

 • Er dynamisk, proaktiv og udadvendt

 • Har erfaring i at arbejde med både privat- og mindre erhvervskunder (selvstændige)

 • Forstår at formidle budskaber på en entusiastisk og engageret måde

 

Teamet og filialen i Haderslev

Du vil lede 6 medarbejdere i Haderslev et team bestående af én kunderådgiver service, én souschef og fire kunderådgivere. Du vil opleve en god energi og humor blandt medarbejderne, der engageret yder en stor indsats for at give nye- som eksisterende kunder en nærværende rådgivning og derigennem levere resultater.

 

Filialen i Haderslev har gennem de senere år været i en særdeles positiv udvikling med mange nye og gode kunder. Filialen er beliggende i hjertet af Haderslev, Gravene 3.

 

Derudover kan du se frem til at blive en del af:

 

 • En arbejdsplads hvor arbejdsglæden og medarbejdertilfredsheden er blandt de højeste i sektoren

 • En bank som 12 år i træk er kåret til danskernes foretrukne bank

 • En flad organisationsstruktur med hurtige beslutningsprocesser

 

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at ringe til forretningsdirektør Susanne Bechsgaard på tlf. 24 65 84 20.

 

Ansøgningsfristen er den 17. december 2021.

 

 

Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank er en bank i sund udvikling. Vi bygger på et unikt socialt fællesskab, høj etik og stærk faglighed i hele organisationen. Vi er en bank, hvor det er let at få medindflydelse, og hvor et sundt og udviklende arbejdsmiljø går hånd i hånd med ambitionen om at drive en af landets bedste banker til gavn for kunderne, bankens forretning og medarbejderne.

 

Vi har en solid økonomi og er blandt Danmarks 6. største pengeinstitutter med ca. 330.000 kunder. Banken er repræsenteret med 70 filialer over hele landet, samt 6 Erhvervscentre og beskæftiger ca. 1.100 medarbejdere. Kundegrundlaget er privatkunder, mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder, foreninger og faglige organisationer.


Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler