Nykredit,

København
07-12-2023

ESG Advisory Analyst/Associate til Nykredit's ESG Advisory Team

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
07-12-2023
Udløber:
02-01-2024
Kviknummer:
LJA-85158465
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Har du dyb interesse for ESG og lyst til at arbejde med landets største virksomheder på deres bæredygtighedsrejse, gøre en forskel og lære nyt hver dag? Så har du nu muligheden hos Nykredit.

Nykredit er en foreningsejet bank og vores brede samfundsansvar ligger dybt forankret i vores mission, og i måden vi tilgår arbejdet med vores kunder. Som Danmarks størst långiver, vil Nykredit spille en ledende rolle i at understøtte vores kunders bæredygtighedsagenda og være med til at finansiere de store omstillinger, der er undervejs ude i virksomhederne.

Dit kommende job i ESG Advisory
Vores arbejde i ESG Advisory har mange facetter, og dit arbejde vil blandt andet omfatte:

  • Strategisk ESG rådgivning og rammeværktøjer på tværs af store virksomheder, ejendoms- og finansielle kunder samt koncerner indenfor energi og infrastruktur.
  • Design af ambitiøse og robuste ESG KPI’er til brug for bæredygtig finansiering i låne- og obligationsmarkedet.
  • Optagelse af ESG ratings gennem kvantitative værktøjer og indsigt i materielle ESG risici og peer analyser.
  • Sparring omkring regulering og bæredygtighedsrapportering og facilitere dialogen mellem Nykredits eget ESG arbejde og vores kunders.

Vi har et fleksibelt arbejdsmiljø med gode, motiverede og hjælpsomme kolleger, hvor fokus er på kvalitet og udvikling. Vi er overbeviste om, at individuelle evner og forskelligheder skaber et bedre hold og resultater. Vi tror på, at forudsætningen for afdelingens fortsatte udvikling er høj motivation, arbejdsglæde, samarbejde, fleksibilitet og fokus på faglig kvalitet.

Din profil
Du vil komme til at spille en helt central rolle i vores ESG Advisory Team, hvorfor det er vigtigt, at du trives med forskelligartede opgaver og samtidig formår at bevare overblikket og holde hovedet koldt. Du formår at kombinere en høj faglighed med en udadvendt personlighed, som er god til at etablere relationer med interne stakeholders og kunder. Samarbejde er for os essentielt, og du inddrager dine kolleger og tøver ikke med at spørge om hjælp og vejledning. 

Herudover lægger vi vægt på, at du:

  • får et kick ud af at tillære dig ny viden og gerne deler ud af dine opdagelser
  • er nysgerrig på omverdenen samt god til at skabe kontakt og kommunikere med andre mennesker
  • er initiativtagende og derfor gerne kaster dig over nye opgaver, fordi du er motiveret af det, du laver
  • trives med at arbejde i teams på tværs af kundegrupper og produktenheder
  • har godt humør og er passioneret omkring at levere rådgivning af høj kvalitet i en travl hverdag med varierende opgaver og stramme deadlines.

Din erfaring
Det vil være en fordel, hvis du har direkte praktisk erfaring med ESG området. En akademisk kandidatgrad er en forudsætning. Du behøver ikke at have dansk som førstesprog, men vi gør opmærksom på, at den interne kommunikation i banken primært foregår på dansk. Vi arbejder i teamet med præsentationer på engelsk og møder ofte kunder, der foretrækker engelsk kommunikation.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte Managing Director, Henrik Bøhm Rasmussen på tlf. 22 22 37 73 eller seniorrekrutteringspartner, Tine Wilhelmsen på tlf. 44 55 57 89.

Vi inviterer løbende til samtaler.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler