Nykredit,

Høje-Taastrup
22-09-2022

Erhvervssupporter til Bank- og Realkreditsupport

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
22-09-2022
Udløber:
06-10-2022
Kviknummer:
LJA-84054655
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være med til at spille en central rolle, når vores erhvervskunder ønsker bankprodukter? Så er du måske vores nye kollega.

Dit nye job
Du bliver en del af Bank Erhverv-teamet, hvor vi er specialister i at producere dokumenter til nuværende og nye erhvervskunder samt lave digitale overførsler af engagementer til nye erhvervskunder.

Dine opgaver
Du kommer til at spille en vigtig rolle i at give kunderne en effektiv og korrekt oplevelse, når de ønsker nye bankprodukter. Dine opgaver bliver bl.a. at oprette og ændre alle typer af bankdokumenter, sende aftaledokumenter til underskrift hos kunden, foretage sikringsakter på alle sikkerheder mv.

Du får kundekontakt i form af besvarelse af spørgsmål i forhold til fremsendte dokumenter eller afklaring i forhold til produktionsopgaverne.

Din erfaring
Du brænder for supportopgaver og er vant til at servicere kunder. Har du kendskab til området vil det være en fordel. Du kan også have en baggrund som finansøkonom eller finansbachelor med ønske om at arbejde med administrative supportopgaver. Uanset hvad så skal vi nok lære dig det, du har behov for at vide for at kunne mestre opgaverne i det daglige arbejde. Det vigtigste er, at du kan lide at arbejde med administrative opgaver og har et serviceminded væsen. Du er god til at have overblik og kan bevare roen - også når aktivitetsniveauet er højt.

Du er kundeorienteret, serviceminded og kvalitetsbevidst
Du arbejder struktureret og effektivt med dine opgaver, som du med kvalitet for øje følger til dørs. Du har gode kommunikative evner og formår derfor at kommunikere dine budskaber klart og tydeligt, når du hjælper både kunder og kolleger. Du er forandringsparat og fleksibel, og derfor er du også altid klar til at håndtere her og nu- opgaver. Sammen med dit team gør du alt for at nå de aftalte mål.

Din nye arbejdsplads
Bank- og Realkreditsupport Erhverv er en del af Operations, som er den samlede

indgang for rådgivere til alle centrale produktions- og ekspeditionsopgaver inden for bank og realkredit. Du bliver en del af Bank Erhverv, hvor vi er 18 fagligt dygtige og meget engagerede kolleger. Samlet er vi 55 kolleger i afdelingen. Vi lægger vægt på en

god portion daglig sparring omkring opgaver, og du vil opleve et miljø, hvor der i høj grad er plads til faglige diskussioner. Vi gør meget for løbende at forbedre os, og her er det særligt medarbejderne, der kommer med de gode idéer. Vi har et højt aktivitetsniveau og arbejder performanceorienteret mod vores mål. Vi ligger lige ved siden af Høje Taastrup Station.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte funktionschef Tine Bang, 44 55 79 49 eller seniorrekrutteringspartner Jennifer Andersen, 44 55 18 82.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler