Nykredit,

Høje-Taastrup
07-05-2024

Erhvervsspecialist til Overvågning og KYC Erhverv team Storkunder og C&I

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
07-05-2024
Udløber:
24-05-2024
Kviknummer:
LJA-85472051
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du klar til en udviklende hverdag, hvor du skal jonglere med forskellige opgaver og samarbejde med en bred vifte af interessenter? Så er du måske vores nye kollega i Banking Risk & AML. 

Vi leder efter en dedikeret erhvervsspecialist til at styrke vores Overvågning og KYC Erhvervs Storkunde/C&I team i Høje Taastrup. Du vil spille en afgørende rolle i at sikre, at Nykredit overholder lovgivningsmæssige krav og samtidig skaber værdi for vores største erhvervskunder. 

Dit kommende job 
Som en del af Overvågning og KYC Erhverv vil du være med til at sikre, at Nykredits erhvervskunder lever op til KYC-kravene. Din rolle vil indebære løbende håndtering af AML-opgaver. Der vil være gode muligheder for at udvide dine ansvarsområder afhængigt af dine interesser og færdigheder. 

Dine ansvarsområder vil dække over:  

  • at sikre overholdelse af AML-krav
  • analyse af komplekse problemstillinger
  • effektiv og kvalitetsbevidst håndtering af driftsopgaver
  • analyse af kundernes adfærd og registrering i Nykredits systemer
  • kommunikation med kolleger og kunder, både skriftligt og mundtligt.

Din profil
Vi leder efter en person med erfaring inden for banksektoren, særligt med fokus på erhvervssegmentet og/eller AML/KYC. Du er engageret, trives med forandringer og er en dygtig kommunikator. Du er energisk, initiativrig, løsningsorienteret og har en vilje til at bidrage samt lære nyt. Vi lægger desuden særlig vægt på din evne til at skabe et godt samarbejdsklima og bidrage til den positive holdånd i vores team.

Derudover er det en fordel hvis du tidligere har arbejdet med kunder i Storkunde og C&I segmenterne.

Din nye arbejdsplads 
Du vil blive en del af afdelingen Overvågning og KYC Erhverv, team Storkunder og C&I i Høje Taastrup, hvor du vil arbejde sammen med dedikerede kollegaer. Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø, samarbejde og videndeling, og vi tror på, at støtte og udfordre hinanden er vejen til succes – både for vores team og vores kunder. 

Hvis du vil være med til at gøre en forskel og udvikle dig i en spændende rolle inden for et af de mest vigtige områder i den finansielle sektor, så er dette jobbet for dig. 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og høre mere om, hvordan du kan være med til at styrke vores team og skabe værdi for vores kunder og samfundet. 

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsdirektør Mike Skov Nielsen på 23 81 21 70 / mksn@nykredit.dk. Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringsteamet på nytjob@nykredit.dk.

Vi inviterer løbende til samtaler.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler