Nykredit

Nykredit,

Kolding
08-12-2021

Erhvervsrådgiver til Center Kolding

Kontakt

Nykredit

Sdr Havnegade 1
6000
Kolding
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
08-12-2021
Udløber:
16-12-2021
Kviknummer:
LJA-83069741
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

I et stort og spændende markedsområde er vi på en god og stærk vækstrejse. Med en ambition om yderligere vækst er vi på udkig efter den rette kandidat, som kan supplere vores stærke team af erhvervsrådgivere. Er du vores nye kollega?

 

Dit kommende job

I Nykredit vil vi være bedst til kunder. Som erhvervsrådgiver er det derfor din væsentligste opgave at skabe unikke kundeoplevelser i samarbejde med dine kolleger. Du får en afgørende rolle i at sætte det rigtige kundeteam, så du og vores specialister møder kunderne med den bedst mulige rådgivning til gavn for både kunden og Nykredit. Vores særlige kendetegn i erhvervsafdelingen er forudsigelighed, stærke relationer og nærværende deltagelse i lokale netværk. Derudover kendetegnes vi ved at være relevant for erhvervslivet i Sydjylland og tilbyde stærk sparring i den grønne omstilling. Vi har nemlig besluttet, at det skal være nemmere at være grøn end at være ligeglad. Dette kommer til udtryk i bl.a. flere attraktive grønne finansieringsmuligheder, der understøttes af vores foreningsejerskab ligesom, at rådgivning omkring ESG potentialet er stort og ambitionerne høje.

 

Dine primære ansvarsområder bliver at:

 

  • rådgive og håndtere din egen portefølje af erhvervskunder med særligt fokus på kundetilfredshed

  • identificere dine kunders individuelle behov og sammensætte det rigtige kundeteam omkring kunden

  • udvikle eksisterende kundeforhold og bidrage til målsætning om tiltrækning af nye kunder

  • bidrage til afdelingens arbejde med at skabe stærke relationer til kunder og samarbejdspartnere i vores markedsområde.

 

Din erfaring

Du er finansielt uddannet og det vil være et plus, hvis du kommer med flere års praktisk erfaring. Du ved, at du kan skabe resultater ved at bruge din forretningsforståelse, dit høje energiniveau og din dybe kundeforståelse. Din proaktive tilgang til kundeforhold betyder, at du formår at prioritere dine indsatser og løbende tilpasse din kundeportefølje. Samtidig værdsætter du samarbejde og netværk, da det er afgørende for at skabe succes.

 

Desuden trives du i at deltage i kundearrangementer og finder det naturligt at arbejde tæt sammen med kolleger og kundernes andre partnere som eksempelvis advokater og revisorer.

 

Din nye arbejdsplads

Center Kolding består af en privat- og erhvervsafdeling med et team på 20 kolleger. Herudover bliver du en del af et husfællesskab med samlet 70 kolleger, der rådgiver inden for privat-, Private Banking-, landbrugs- og erhvervsområderne samt kreditafdeling og regionsledelse. Det giver fantastiske muligheder for samarbejde på tværs, læring og i det hele taget at skrue et godt team sammen omkring kunden. Du vil hurtigt opleve, at vi har en åben og uformel omgangstone med respekt for den enkelte. Vi er generelt et team med stor faglighed, højt humør og energi. Du vil have stor indflydelse på planlægningen af dit daglige arbejde, herunder eksempelvis fremmøde på kontoret, arbejde fra et andet kontor i regionen samt hjemmearbejde eller lignende.

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed eller arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte centerdirektør Jens Munck på 40 20 68 48 eller seniorrekrutteringspartner Christian L. Henningsen på mobil 44 55 18 43.

 

 

Om Nykredit

I Nykredit bliver du en del af noget helt unikt. Udover at vi vil være danskernes foretrukne finansielle partner, vil vi også være en ansvarlig samfundsspiller. Og fordi vi er en del af en forening, der er ejet af vores kunder, har vi helt særlige muligheder og forpligtelser til at give noget tilbage til vores kunder og til samfundet.

 

Hos Nykredit bliver du en del af en kultur, hvor vi sætter en ære i at være ambitiøse på dine vegne, og vi investerer gerne i din udvikling. Til gengæld forventer vi naturligvis også, at du gør dit bedste for kunderne, forretningen og kollegerne. Forenet kan vi mere.

 

By

Kolding

 

Ansøgningsfrist

16-12-2021


Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler