Nykredit,

Esbjerg
24-05-2023

Erhvervsrådgiver til Center Esbjerg

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
24-05-2023
Udløber:
07-06-2023
Kviknummer:
LJA-84804966
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du gøre drømme til virkelighed? Vær med til at sikre, at vores erhvervskunder får det optimale ud af deres økonomi, så deres virksomhed udvikler sig i præcis den retning, de drømmer om. Du får din egen kundeportefølje af mindre- og mellemstore virksomheder og mulighed for at skabe varige relationer til dine kunder.    

Dit kommende job
I Nykredit stræber vi efter at være erhvervskundernes foretrukne finansielle partner, og det betyder, at vi altid har kunden i centrum. Som erhvervsrådgiver skal du gøre alt for at give vores erhvervskunder den bedst mulige rådgivning med det helt naturlige mål at skabe optimal lønsomhed i din portefølje – til gavn for både kunden og Nykredit.

Du får hjælp fra en række specialistkolleger, som forsyner dig med data og oplæg, så du er bedst muligt klædt på til dine kundemøder og kombineret med din høje faglighed formår du at finde den bedste løsning til netop de kunder, du arbejder med. Vores serviceorienterede supportteam sørger for administration og dokumentudarbejdelse, så du kan bruge tiden på både at opsøge nye kunder og pleje din portefølje.

Dine ansvarsområder bliver at:

  • rådgive og håndtere din egen portefølje af erhvervskunder
  • identificere dine kunders individuelle behov – og sammensætte præcis den løsning, der passer dem
  • tiltrække nye kunder  og udvikle eksisterende kundeforhold
  • være på forkant med din portefølje ved løbende at følge op på dine kunders behov, ønsker og drømme.

Din erfaring
Du er finansielt uddannet, og det er et plus, hvis du også har kendskab til realkredit. Du ved, at du kan skabe resultater ved at bruge din forretningsforståelse, dit høje energiniveau og din dybe kundeforståelse. Din proaktive tilgang til kundeforhold betyder, at du formår at prioritere dine indsatser og løbende tilpasse din kundeportefølje. Samtidig ved du også at samarbejde og netværk er helt afgørende for at skabe succes, og du trives derfor med at deltage i kundearrangementer og finder det naturligt at arbejde tæt sammen med kolleger og med kundernes andre partnere; fx advokater og revisorer. Gennem intelligent rådgivning og dyb kundeforståelse sikrer du tilfredse kunder og tager samtidig et skridt på vejen i din egen karriere.

Din nye arbejdsplads
På Center Esbjerg bliver du en del af et center med 16 kolleger. Udover erhvervsafdelingen har vi også en privatafdeling. Som ansat hos os vil du opleve en uformel omgangstone og højt humør. Du kommer til at udvikle dig både fagligt og personligt, og du vil blive udfordret med komplekse opgaver. Din erfaring styrkes gennem sparring med seniorrådgivere og specialister, og du vil opleve, at vi har fokus på din udvikling og vil hjælpe dig med at få den karriere, du ønsker i Nykredit.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed eller arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte centerdirektør Karina Rogat på tlf. 44 55 47 57 eller seniorrekrutteringspartner Christian Henningsen på tlf. 44 55 18 43.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler