Gem annonce
Djurslands Bank

Djurslands Bank,

Østjylland
10-06-2024

Erhvervsrådgiver

Kontakt

Djurslands Bank

Torvet 5
8500
Granaa
Danmark
Tlf: 8630 3055
Praktisk information
Oprettet:
10-06-2024
Udløber:
10-07-2024
Kviknummer:
LJA-85538601
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
Konsulent og rådgivning,
Økonomi og regnskab
Beliggenhed

Djurslands Bank åbner en ny filial i Højbjerg. Samtidig vækster banken organisk med mange nye erhvervskunder i Aarhus-området. Derfor søger vi nu erhvervsrådgivere med ansvar for udviklingen af erhverv i Højbjerg og Aarhus Syd. Vi forventer at slå dørene op i Højberg til september 2024, når vi har sørget for gode og indbydende rammer på Oddervej.

Brænder du for rådgivning af erhvervskunder? Vil du være med til at sikre bankens fortsatte vækst på erhvervsområdet? Vil du være en del af succesen hos en stærk lokalbank? Så er du måske en af vores nye spillere på holdet.

Opsøgende erhvervsrådgivere
Vi søger kundevendte erhvervsrådgivere til den nye filial i Højbjerg. Herigennem er du med til at understøtte bankens fortsatte vækst på erhvervsområdet samt åbningen af den nye filial i Højbjerg. Herudover består jobbet i at yde en aktiv kunderådgivning til dine kunder, hvor du tilbyder individuelle og fleksible løsninger med kunden i centrum. 

Der er store frihedsgrader i jobbet til at møde kunderne på deres præmisser og udarbejde løsninger, der tager udgangspunkt i lige netop kundens situation og behov.

Du får din daglige gang i den nye Højbjerg filial og et tæt samarbejde med de øvrige kolleger i Højbjerg. Samtidig får du også et tæt fagligt samarbejde og sparring med bankens Aarhus Erhverv-afdeling, som ligger i Risskov, hvor der er et stærkt team af erfarne erhvervsrådgivere. 


Medarbejder i en stærk lokalbank med vækstambitioner
Du tilbydes en stilling, hvor du kan tage selvstændige beslutninger og får et stort ansvar. Du får et spændende job med rig mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt. Du får en unik mulighed for at opdyrke og sætte dit præg på bankens erhvervsvækst.


Filialdirektør Klaus Madsen udtaler Jeg er tiltrådt 1. juni i Djurslands Bank og har som filialdirektør fået den spændende udfordring at være med til at starte bankens nye afdeling i Højbjerg op, hvilket jeg glæder mig rigtig meget til. Jeg bor selv i Højbjerg og kender derfor lokalområdet rigtig godt. Samtidig har jeg mange års erfaring fra andre pengeinstitutter både på det ledelsesmæssige plan og med den direkte kundekontakt til såvel privat- som erhvervskunder. Måske det også kunne være en spændende udfordring for dig at komme med på holdet i Højbjerg?

 
I banken lægger vi vægt på ordentlighed, menneskelige værdier, trivsel og arbejdsglæde. Vi er et bundsolidt pengeinstitut med gode nøgletal, en høj kundetilfredshed, en god indtjening og vækst af nye kunder.
Din baggrund og profil

Vi forventer, at du:

  • er uddannet rådgiver med god erfaring fra erhvervssegmentet
  • er fagligt velfunderet og kan forene det forretnings- og kreditmæssige
  • har et godt netværk i Højbjerg-området og Aarhus Syd. 
  • motiveres af arbejdet med at tiltrække nye kunder.

For at få succes i jobbet, er det vigtigt, at du besidder følgende personlige egenskaber:

  • Du har et stort drive og engagement, som smitter af på både kunder og kolleger
  • Du har et højt energiniveau og er vedholdende
  • Du formår at skabe langvarige og stærke relationer
  • Du har analytisk forståelse og evnen til at håndtere komplekse sager
  • Du har en kritisk, men samtidig konstruktiv og løsningsorienteret tilgang til opgaverne
  • Du kan arbejde selvstændigt, men er samtidig en god teamspiller.

Endelig er det vigtigt, at du er i stand til at skabe resultater og finde konstruktive løsninger til gavn for såvel kunden som banken.

Byens bank i Aarhus
Med filialer i Risskov, Lystrup, Løgten-Skødstrup, Aarhus midtby og Tranbjerg har vi allerede cementeret, at vi er byens bank i Aarhus. Siden 2022 har vi været hovedsponsor for SAH (Skanderborg AGF Håndbold), og i 2023 indgik vi et partnerskab og navnesponsorat med Djurslands Bank Arena, og vi ønsker fortsat at være en del af de spændende visioner omkring Kongelunden. Så det er helt naturligt for os, at vi nu styrker tilstedeværelsen i det sydlige Aarhus med åbningen af en filial i Højberg.

Interesseret?
Så skynd dig at sende dit CV snarest muligt vi behandler det naturligvis i fortrolighed.
Du er også velkommen til at filialdirektør Klaus Madsen på mobil 2963 8165 eller erhvervsdirektør Anders Kjær Hansen på mobil 2148 6075 hvis du er nysgerrig på at høre mere, før du søger.

Vi inviterer til samtaler løbende og besætter stillingerne i takt med, at vi finder de rette kandidater. 

 
I Djurslands Bank tror vi på fællesskaber, hvor man kan være sig selv. Og på mange fællesskaber i stedet for tanken om, at vi alle er ens. Derfor er vi ikke kun en lokalbank i geografisk forstand men også i handlinger og værdier. Vi er en relationsbank. En bank, der arbejder for individet ved også at arbejde for fællesskaberne, og en bank, der indgår i fællesskab med sine kunder.

Vi arbejder sammen med vores kunder - men man kan samtidigt være sig selv i Djurslands Bank. Både som medarbejder og som kunde. Men det betyder ikke, at vi stryger folk med hårene eller holder op med at stille de spørgsmål, der går tæt på.

Kunder i Djurslands Bank er forskellige - og vi møder dem til møder, i telefonen, via mails, til onlinemøder, ude i bybilledet, i den lokale idrætsforening, ved vores populære kaffebil, til VærdiPlus arrangementer - og mange andre steder.

Vores kunder er mennesker. Det er vi også. Vi lever i mødet.

Læs meget mere om os på www.djurslandsbank.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Gem annonce

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Djurslands Bank
Østjylland
Djurslands Bank
Aarhus, Østjylland
Djurslands Bank
Himmerland¤Østjylland
Virksomhedsprofiler