Djurslands Bank

Djurslands Bank,

Aarhus
19-01-2024

Erhvervsrådgiver

Kontakt

Djurslands Bank

Nordre Strandvej 75
8240
Risskov
Danmark
Tlf: 8630 3610
Praktisk information
Oprettet:
19-01-2024
Udløber:
19-03-2024
Kviknummer:
LJA-85265796
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Djurslands Bank vækster med mange nye erhvervskunder i Aarhus-området

Vil du være med til at sikre bankens fortsatte vækst på erhvervsområdet? Vil du være en del af succesen hos en stærk lokalbank? Så er du måske den nye spiller på holdet.

 

Opsøgende erhvervsrådgiver

Vi søger en kundevendt erhvervsrådgiver til vores erhvervsafdeling i Aarhus. Du får ansvar for at opbygge din egen kundeportefølje, og herigennem er du med til at understøtte bankens fortsatte vækst på erhvervsområdet. Herudover består jobbet i at yde en aktiv kunderådgivning til dine kunder, hvor du tilbyder individuelle og fleksible løsninger med kunden i centrum.

 

Der er store frihedsgrader i jobbet til at møde kunderne på deres præmisser og udarbejde løsninger, der tager udgangspunkt i lige netop kundens situation og behov.

 

Trives du bedst med at have en mindre kundeportefølje at begynde med, så vil vi sammensætte det til dig. Motiveres du i højere grad af at starte fra bunden og opbygge hele din portefølje selv, så er der også mulighed for det. Det tager vi en dialog med den rette kandidat om.

 

Medarbejder i en stærk lokalbank

Du tilbydes en rådgiverstilling, hvor du kan tage selvstændige beslutninger, og hvor du får rig mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt.

 

Erhvervskundechef Mads Søgaard udtaler Jeg kom til Djurslands Bank for knap et år siden fra et andet pengeinstitut. Jeg har et rigtig spændende og fleksibelt job med store frihedsgrader, hvor jeg nyder både at kunne være tæt på kunderne og at kunne planlægge min egen tid. Måske er det også noget for dig? Som min nye kollega kommer du med på bankens rejse og fortsatte vækst på erhverv i Aarhus-området. Ligesom du bliver en del af et i forvejen stærkt team med erfarne erhvervsrådgivere.

 

Bankens Aarhus Erhverv-afdeling har til huse på vores områdekontor i Risskov. På områdekontoret har vi et privatteam, et erhvervsteam og et supportteam, ligesom områdets formuekonsulent og forsikringskonsulent er tilknyttet områdekontoret.

 

I banken lægger vi vægt på ordentlighed, menneskelige værdier, trivsel og arbejdsglæde. Vi er et bundsolidt pengeinstitut med gode nøgletal, en høj kundetilfredshed og vækst af nye kunder.

 

Din baggrund og profil

 

Vi forventer, at du:

 • er uddannet rådgiver med god erfaring fra erhvervssegmentet
 • er fagligt velfunderet og kan forene det forretnings- og kreditmæssige
 • evt. har en HD eller tilsvarende
 • har et godt netværk i Aarhus-området
 • motiveres af arbejdet med at tiltrække nye kunder.


For at få succes i jobbet, er det vigtigt, at du besidder følgende personlige egenskaber:

 • Du har et stort drive og engagement, som smitter af på både kunder og kolleger
 • Du har et højt energiniveau og er vedholdende
 • Du formår at skabe langvarige og stærke relationer
 • Du har analytisk forståelse og evnen til at håndtere komplekse sager
 • Du har en kritisk, men samtidig konstruktiv og løsningsorienteret tilgang til opgaverne
 • Du kan både arbejde selvstændigt, men er samtidig en god teamspiller.

 

Endelig er det vigtigt, at du er i stand til at skabe resultater og finde konstruktive løsninger til gavn for såvel kunden som banken.

 

 

Interesseret?

Du kan høre mere om stillingen ved at kontakte erhvervsdirektør Anders Kjær Hansen på mobil 2148 6075.

 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning der naturligvis behandles fortroligt snarest muligt.

 

Er du ikke en haj til at skrive ansøgninger? Så nøjes du bare med at sende os dit CV resten tager vi mundtligt over en kop kaffe.

 

Vi inviterer til samtaler løbende og besætter stillingen, når vi har fundet den rette kandidat.
I Djurslands Bank tror vi på fællesskaber, hvor man kan være sig selv. Og på mange fællesskaber i stedet for tanken om, at vi alle er ens. Derfor er vi ikke kun en lokalbank i geografisk forstand men også i handlinger og værdier. Vi er en relationsbank. En bank, der arbejder for individet ved også at arbejde for fællesskaberne, og en bank, der indgår i fællesskab med sine kunder.

Vi arbejder sammen med vores kunder - men man kan samtidigt være sig selv i Djurslands Bank. Både som medarbejder og som kunde. Men det betyder ikke, at vi stryger folk med hårene eller holder op med at stille de spørgsmål, der går tæt på.

Kunder i Djurslands Bank er forskellige - og vi møder dem til møder, i telefonen, via mails, til onlinemøder, ude i bybilledet, i den lokale idrætsforening, ved vores populære kaffebil, til VærdiPlus arrangementer - og mange andre steder.

Vores kunder er mennesker. Det er vi også. Vi lever i mødet.

Læs meget mere om os på www.djurslandsbank.dk

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler