Jyske Bank

Jyske Bank,

Vejle
16-11-2021

Erhvervspartner til stort og attraktivt markedsområde

Kontakt

Jyske Bank

Praktisk information
Oprettet:
16-11-2021
Udløber:
05-12-2021
Kviknummer:
LJA-82962627
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger en positiv, initiativtagende og udadvendt Erhvervspartner, der har viljen til at opsøge nye kundeemner samt pleje en mindre kundeportefølje af gode nationale virksomheder.

Med afsæt i Vejle er vi ansvarlig for et stort og attraktivt markedsområde. Vi har en klar strategi om at øge vores markedsposition indenfor såvel bank som realkredit. En væsentlig opgave vil derfor være det opsøgende salg.

I rollen som Erhvervspartner trives du med den strategiske dialog med dine kunder. Du er synlig i relevante erhvervsnetværk, hvor du opsøger og tiltrækker nye erhvervskunder. Bankens koncepter omsætter du, så de skaber værdi og giver særlige kundeoplevelser. Det vil være en fordel, hvis du allerede har et godt netværk i området.

Jobbet

Du lykkes i jobbet, når du:

  • Er opsøgende overfor nye såvel som bestående erhvervskunder,

  • Er en resultatskabende kollega med blik for holdet.

  • Stræber efter den bedst mulige kundeoplevelse.

  • Udfordrer strategisk og er der, hvor det skaber værdi for kunden.

 

Du får stor indflydelse på tilrettelæggelsen af din egen arbejdsdag. Dit fokus vil være på den kundevendte indsats. Du kommer til at arbejde tæt sammen med et team af dygtige erhvervsrådgivere, som vil støtte dig i både den interne og eksterne proces.

Som dygtig erhvervspartner:

  • Er du fagligt velfunderet.

  • Viser du indsigt i kundernes værdikæde samt bruger dine evner og din personlighed, når du indgår i dialog med virksomhedslederne om finansielle og strategiske forhold.

  • Kreditvurderer du komplekse koncerner og ser salgsmuligheder uden at gå på kompromis med vores kreditpolitik.

  • Har du et godt humør og indgår nemt i et forpligtende og inspirerende samarbejde i afdelingen.

 

Vejle- og Fredericia Erhverv høj faglighed og godt arbejdsmiljø

Afdelingen drives primært fra Enghavevej i Vejle (med parkering lige udenfor døren), men vi holder også møder i Fredericia og Middelfart. Erhvervsafdelingen har pt. 9 dygtige medarbejdere. Dagligdagen er påvirket af et godt samarbejde og et professionelt fagligt og udviklende miljø, hvor der ikke er langt fra tanke til handling.

Omgangstonen er uhøjtidelig, og der er både højt til loftet og godt humør. Udover traditionelle erhvervskunder indenfor bank og realkredit har vi desuden specialer for hele Sydjylland og Fyn indenfor offentlige kunder samt forsyningsselskaber.

Se dine kommende kolleger.

Vi har desuden et tæt og godt samarbejde med vores kolleger i Privat på lokationerne Vejle, Fredericia og Middelfart samt en lang række specialister, som vi trækker på i det daglige.

Ledelsesstilen er uformel, kendetegnet ved åbenhed og frihed under ansvar, hvor du sammen med dine øvrige kolleger får medindflydelse på målsætningerne i afdelingen - nu og i fremtiden.

Ansøgning

Ansøgningsfrist: 05.12.2021.

Senior HR Partner Henrik Djernæs vil tage sig af din ansøgning.


Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler