Gem annonce
Nykredit

Nykredit,

Randers
23-11-2021

Erhvervskundechef til Center Randers

Kontakt

Nykredit

Østervold 47
8900
Randers
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
23-11-2021
Udløber:
09-12-2021
Kviknummer:
LJA-82990383
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed

Er du vant til at gå forrest, og vil du være med til at videreudvikle, styrke og øge vores markedsposition lokalt i Randers på erhvervsområdet? Så har du nu muligheden for at blive vores nye erhvervskundechef.

 

Du sætter handling bag strategien

Som erhvervskundechef i Center Randers bliver du en del af lederteamet. Sammen arbejder vi for at fastholde og udbygge vores position på markedet. Center Randers håndterer kunder inden for både erhverv, privat og private banking. Vi er i alt 12 kolleger, herunder fire i erhvervsafdelingen. Vi lægger vægt på at bruge vores forskellige styrker til at udvikle hele Center Randers samt sikre en god holdånd og et altid godt humør.  Du har stor mulighed for at sætte solidt præg på centrets udvikling. Samtidig vil du få en central rolle i forhold til at tegne banken udadtil både overfor eksisterende og nye kunder samt samarbejdspartnere.

 

Dine ansvarsområder

Vi har stort fokus på at skabe værdi for vores kunder, og sammen med dine medarbejdere er målet at sikre vækst, høj kundetilfredshed og øget lønsomhed. I praksis får du ansvar for at;

 

  • tiltrække og fastholde erhvervskunder gennem et stærkt og proaktivt kundefokus

  • varetage forandringsledelse ved at sætte retning og skabe engagement

  • fastholde og udbygge et professionelt netværk og skabe engagement

  • sikre centrets forretningsmæssige udvikling

  • understøtte en høj kreditkvalitet.

 

Som en del af vores ledelsesteam skal du bidrage til den løbende implementering af tiltag, der understøtter Nykredits strategi. Dette kræver, at du kan eksekvere og er vedholdende. Vi skal udvikle vores kundebase samt styrke vores position som den foretrukne erhvervsbank i vores område.

 

Din erfaring og dine kompetencer

Vi forestiller os, at du enten har ledelseserfaring eller en solid bankfaglig baggrund. Du skal brænde for at udvikle mennesker og være klar på at indgå i lederteamet, hvor den fælles ambition er, at vi være de bedste til det, vi gør. Gennem holdånd, gejst og engagement sætter du retning for dit team med fokus på både vækst og udvikling. Dine initiativer udspringer fra din vilje til at vinde, du er en inspirator, der motiverer og udvikler dit hold, så alle tager ansvar.  Du vækker tillid og er optaget af at opbygge og videreudvikle dit netværk i vores markedsområde.

 

Du er ambitiøs på dit teams vegne, går forrest, udøver salgsledelse samt følger op på den enkelte medarbejders resultater, præstationer og udvikling gennem løbende individuel sparring og feedback.

 

Bliv en del af vores center

Du kommer til at være bindeled mellem de to teams (privat og erhverv) og specialister i Nykredit, da vi sammen er stærkest. Godt humør, et højt aktivitetsniveau og de gode resultater er noget, som vi vægter højt. Vores omgangstone er frisk og uformel med højt til loftet, og vi lægger stor vægt på et positivt samarbejde. Hvis du har ambitioner og kan skabe resultater, så får du gode udviklings- og karrieremuligheder i Nykredit.

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til jobbet eller til Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakten centerdirektør Annie Lorentzen på tlf. 60 95 72 69 eller seniorrekrutteringspartner Rasmus Bothmann på 44551869.

 

Om Nykredit

I Nykredit bliver du en del af noget helt unikt. Udover at vi vil være danskernes foretrukne finansielle partner, vil vi også være en ansvarlig samfundsspiller. Og fordi vi er en del af en forening, der er ejet af vores kunder, har vi helt særlige muligheder og forpligtelser til at give noget tilbage til vores kunder og til samfundet.

 

Hos Nykredit bliver du en del af en kultur, hvor vi sætter en ære i at være ambitiøse på dine vegne, og vi investerer gerne i din udvikling. Til gengæld forventer vi naturligvis også, at du gør dit bedste for kunderne, forretningen og kollegerne. Forenet kan vi mere.

 

By

Randers

 

Ansøgningsfrist

09-12-2021


Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Gem annonce

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Nykredit Center Aarhus
Aarhus, Østjylland
Virksomhedsprofiler