Gem annonce
Nykredit

Nykredit,

København
23-11-2021

Erfaren Scrum Master til Wealth Digital Change & IT

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
23-11-2021
Udløber:
06-12-2021
Kviknummer:
LJA-82990309
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
IT og web
Beliggenhed

Brænder du for at arbejde agilt, og har du lyst til at spille en central rolle som Scrum Master i udviklingen af fremtidens Wealth organisation og løsninger?

Dit kommende job

Du bliver Scrum Master for et nyetableret agilt team. Vi har en uformel omgangstone, stærk holdånd og sætter faglig og personlig udvikling højt. Vi er fysisk placeret på Kalvebod Brygge i København og i Randers. Organisatorisk hører vi til i Wealth Digital Change & IT (DCI), hvor vi har ansvaret for egenudvikling af IT løsninger til vores kollegaer i Wealth Management, Markets, Funding, Risiko og Group Finance. Det er områder, der har stort fokus på de finansielle markeder samt de produkter, der handles derpå såsom aktier, obligationer og investeringsbeviser.

Teamet har brug for en Scrum Master, som coacher og guider dem samt organisationen i brugen af Scrum og agile metoder til at skabe værdi. Du brænder for at styrke samarbejdet mellem mange forskellige profiler både på det faglige og personlige plan, men også på tværs af lokationer. Du er i stand til at udnytte din viden og erfaringer, så du sammen med teamet kan skabe effektivitet og gode resultater.

Wealth DCI har aktuelt ekstra fokus på at bygge effektive teams samt styrke samarbejdet mellem teams og med forretningen. Du og de øvrige Scrum Masters vil blive en central del af dette samarbejde med teams, ledelsen og forretningen.

Dine arbejdsopgaver består bl.a. af:

  • kontinuerligt at udfordre, udvikle, coache og støtte dit team ved at lede ved eksempel

  • formå at skabe følgere i teamet med henblik på at gøre teamet selvledende på sigt

  • facilitering af daglige Scrum-events, sprintplanlægning og retrospective med fokus på at skabe dialog, fjerne forhindringer, sikre effektive processer og konstruktiv feedback

  • at støtte og coache Product Owner i rollen og vedligeholdelse af product backlog

  • facilitering af diskussioner, beslutninger og problemløsning i et åbent og tillidsfuldt miljø

  • at skærme teamet fra udefrakommende forstyrrelser

  • tæt koordinering med de andre udviklingsteams med henblik på at sikre samlede leverancer via skalerede agile metoder.

 

Du har erfaring med

Du har en højere videregående uddannelse og baggrund fra IT eller den finansielle sektor - men vigtigst af alt er dit blik for mennesker og din evne til at få dem til at arbejde sammen. Du kan tilpasse din ledelsesstil, så du kan målrette din kommunikation og coaching i forhold til dit teams modenhed. Det er en stor fordel, hvis du er vant til at arbejde i et distribueret agilt set-up, hvor afhængigheder, koordinering, kommunikation m.m. er en spændende udfordring, der løbende skal tages højde for i samarbejdet. Derudover har du stærke kommunikative evner, finansiel forståelse og erfaring med Scrum Master-rollen.

Dine kompetencer

Som person er du resultatorienteret, og du har blik for at få team, Product Owner, ledelsen og forretningen til at spille godt sammen. Samtidig har du blik for at hjælpe og støtte på tværs af teams og indgå i samarbejde med en bred interessentskare. Du er kreativ i din facilitering af events, giver løbende feedback til dit team og forstår at coache og hjælpe dem således, at de bedste beslutninger træffes, effektiviteten sikres og trivslen er i top. I dit arbejde har du fokus på kunden og er i stand til at sætte dig ind i komplekse problemstillinger. Du kan tænke leverancer og mål på tværs af teams og evner ligeledes, sammen med dit team, at oversætte behov til leverancer med høj forretningsværdi. Derudover er du nytænkende, modig og har lyst til at skubbe og udfordre dit team til kontinuert at forbedre sig.

Din nye arbejdsplads

Wealth DCI leverer løsninger til flere forretningsområder i Nykredit, herunder Wealth Management, Funding og Kapital, Risikomodeller, Group Finance & Investments og Markets Trading. Din daglige arbejdsplads kan være enten i København eller Aalborg. Du skal derfor forvente lidt rejseaktivitet, så du kan komme tæt på dit team på de 2 lokationer.

Du vil blive en del af kompetenceområdet Agile, hvor du vil indgå i et stærkt fagligt fællesskab med en gruppe på 25+ Scrum Masters, der spænder fra agile entusiaster til benhårde pragmatikere. Du vil få tilknyttet en af vores Agile coaches til sparring, støtte og små skub. I vores Scrum Master Community arbejdes der fokuseret på at udvikle hinanden gennem uddannelse, sparring og coaching, så vi sammen kan skabe et stærkere Nykredit.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte afdelingsdirektør Lars Orbesen på 44 55 52 26 eller seniorrekrutteringspartner Rasmus Bothmann på 44 55 18 69.

Vi indkalder løbende til samtaler.

Om Nykredit

I Nykredit bliver du en del af noget helt unikt. Udover at vi vil være danskernes foretrukne finansielle partner, vil vi også være en ansvarlig samfundsspiller. Og fordi vi er en del af en forening, der er ejet af vores kunder, har vi helt særlige muligheder og forpligtelser til at give noget tilbage til vores kunder og til samfundet.

Hos Nykredit bliver du en del af en kultur, hvor vi sætter en ære i at være ambitiøse på dine vegne, og vi investerer gerne i din udvikling. Til gengæld forventer vi naturligvis også, at du gør dit bedste for kunderne, forretningen og kollegerne. Forenet kan vi mere.


Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Gem annonce

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler