Totalkredit,

København
31-01-2023

Erfaren Frontend Udvikler til Totalkredits digitale boligunivers

Kontakt

Totalkredit

Praktisk information
Oprettet:
31-01-2023
Udløber:
31-03-2023
Kviknummer:
LJA-84475663
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi er i fuld gang med at udvikle Totalkredits nye digitale boligunivers “Mit Hjem”, som bruges af omkring 1 mio. kunder. Vi søger nu en dygtig Frontend Udvikler, som har solid erfaring med React og Typescript og en god uddannelse i ryggen. Du bliver en del af et agilt ”feature team”, som lægger vægt på kvalitet, samarbejde og plads til innovation.   

Dit kommende job
Visionen med “Mit Hjem” er at gøre det nemmere at være boligejer. Vi er et frisk pust i den finansielle sektor, og vi vil give kunderne overblik over deres bolig og realkreditlån i et lækkert univers, der er nemt at bruge.

Du bliver 10. mand i et team bestående af designer, ux'ere, tekstforfatter, projektledere og udviklere. Udviklingsteamet er opdelt i frontend (2 pers) og backend (2,5 pers). Vores stack består overordnet af React/Typescript og Python/Django. Vi er hosted på Microsoft Azure.

Frontend består pt. af et par webprojekter og en række monorepo's med alle vores npm-pakker. Vi er åbne for gode ideer, og vi forventer, at du har indgående kendskab til React, Typescript, SCSS, Styled Components, Storybook, bundlers som rollup og webpack samt node/npm. Du har forståelse for gængse "computer science" emner såsom datastrukturer, funktionel programmering vs OOP, algoritmer osv.

Vi arbejder agilt i sprints og vægter samarbejde og "team spirit" højt. Det er derfor vigtigt, at du er en holdspiller og har lyst til at sætte dit eget præg på løsningen.

Er det dig, vi leder efter?
Hos os lægger vi vægt på, at du er:

  • selvkørende inden for React, TypeScript, SCSS, Styled Components og REST API
  • erfaren indenfor source code versionering
  • passioneret omkring webudvikling med et skarpt øje for det visuelle 
  • struktureret og god til at kommunikere samt samarbejde på tværs
  • nysgerrig på nye værktøjer og teknologier.

Din hverdag hos os
Du bliver en del af et kompetent team, hvor vi udover over det faglige prioriterer at have sjovt, når vi går på arbejde. Derudover kan du se frem til:

  • at udvikle dig fagligt og blive udfordret
  • at have stor indflydelse og blive hørt
  • at blive inviteret til sociale arrangementer
  • gode ansættelsesvilkår, stor fleksibilitet og god frokost.

Vi er fleksible i forhold til at arbejde hjemmefra, og vi nyder også at sidde sammen på kontoret i Totalkredits lækre lokaler på havnefronten på Kalvebod Brygge.

Arbejdstiden er 37 timer om ugen med opstart hurtigst muligt.

Lyder det som noget for dig?
Så send os dit CV, ansøgning samt øvrige dokumenter. Vi ser gerne, at du sender et par eksempler på dit tidligere arbejde (evt. link til GitHub).

Hvis du har spørgsmål til stillingen eller Totalkredit som virksomhed eller arbejdsplads, er du meget velkommen til at kontakte Christian Jaspers på 21 19 66 66 eller John Parayno på 50 53 13 37.

Vi glæder os til at høre fra dig og inviterer løbende til samtaler.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler