Nykredit,

København
01-12-2023

Ejendomsadministrator/-økonomispecialist til Facility Management

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
01-12-2023
Udløber:
15-12-2023
Kviknummer:
LJA-85141576
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

I Facility Management har vi ansvaret for drift og service af Nykredits lokationer på landsplan. Vores mål er at give den bedst mulige serviceoplevelse og de bedste fysiske rammer for vores kollegers arbejde for Nykredits kunder. Er du vores nye kollega?

Dine primære ansvarsområder
Dine kommende opgaver vil spænde bredt inden for styringen af ejendomsadministrationen og økonomien for porteføljen af +40 lejemål, som danner rammen om Nykredits aktiviteter. Du vil få ansvaret for ejendomsadministrationen samt ansvaret for styringen af driftens og projekternes økonomi, hvor sidstnævnte sker i samarbejde med Nykredit-koncernens controller.

Du får en bred kontaktflade til mange forskellige kolleger i det daglige arbejde: Facility Management drifts- og projektfolk, kolleger i Group Finance, Jura og Procurement samt den løbende kontakt til eksterne interessenter hos udlejere, forsyningsselskaber m.m.

Dine opgaver vil blandt andet omfatte:

 • Ejendomsadministration, inkl. administration af lejekontrakter og kvalitetssikring af lokationsporteføljens masterdata, gennemførelse af husleje- og forbrugsbetalinger, kontrol af drifts- og forbrugsregnskaber inkl. kontrol af reguleringer, sparring ved indgåelse eller justering af lejekontrakter og markedslejevurderinger.
 • Bogføring af Facility Managements driftsrelaterede omkostninger og indtægter, eksempelvis kantineregnskab, mødeservices, parkering, afregning af services til datterselskaber, økonomisk afslutning af projekter til kvartaler.
 • Styring af økonomien i drift og projekter, herunder eksempelvis budgetlægning i samarbejde med koncernens controller, månedlig budget/faktisk-kontrol, løbende kontrol af projektønsker og igangsatte projekter vs. budgetramme, ad hoc business case-analyser.
 • Opdatering af systemer samt optimering og effektivisering af processer og arbejdsgange.

Vi forventer, at du: 

 • har en relevant faglig uddannelse og er dygtig til tal
 • har betydelig praktisk erfaring med ejendomsadministration og økonomistyring
 • holder en høj faglig standard, hvor præcision og ordentlighed er nøgleord
 • har gode kommunikative færdigheder
 • kan prioritere og effektivt løse dine opgaver
 • har gode IT-færdigheder og gerne i Excel og D365
 • er servicemindet og initiativrig i forhold til optimering.

Hvem er du?
Du er vedholdende af natur, sikker i mundtlig og skriftlig dansk og kan håndtere mange forskellige interessenter. Du trives i et miljø, hvor du løser mange forskelligartede opgaver, og hvor dagene sjældent er ens. 

Vigtigst for os er, at du som person er selvstændig, udadvendt og går engageret til opgaven med en positiv indstilling og har viljen til at tage ansvar. Du er struktureret og motiveres af arbejdet med ejendomsadministration og styring af drifts- og projektøkonomi i en Facility Management- funktion, hvor vi er motiveret af godt købmandskab, følger opgaverne til dørs og skaber resultater via samarbejde.

Bliv en del af vores team
Du vil blive ansat med reference til lederen for Serviceteamet, som er en del af Procurement & Facility Management og med arbejdssted i vores hovedsædedomicil i København. Tilsammen er vi godt 50 medarbejdere, som har en uformel tone, og som servicerer hele Nykredit-koncernen med alt fra etablering af nyt hovedsæde i Nordhavn til betaling af husleje og køb af software, konsulenter mv. Du vil få rig mulighed for at få indflydelse på din hverdag og det forventes, at du er aktiv i din egen udvikling.

Vil du videre mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte afdelingsdirektør, Miki Mølgaard på tlf. 44 55 17 00 eller seniorrekrutteringspartner, Christian L. Henningsen på tlf. 44 55 18 43.

Vi inviterer løbende til samtaler og ser gerne opstart senest pr. 1. februar 2024 og gerne før.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler