Nykredit,

København
20-01-2023

DevOps udvikler til Nykredit BizTech Wealth

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
20-01-2023
Udløber:
05-02-2023
Kviknummer:
LJA-84446650
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
IT og web
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Brænder du for at arbejde i spændingsfeltet Dev-Ops i et effektivt og kvalitetsbevidst Scrum-team, hvor flere agile udviklingsteams arbejder tæt sammen mod et fælles mål? Så er du måske vores nye kollega.

I BizTech Wealth er vi ansvarlige for de systemer, Nykredit benytter inden for markedsdata, risiko, investering og formueforvaltning. Vi er desuden ansvarlige for at levere strategisk og teknisk sparring ift. forretningsudvikling, og det er vores opgave at sætte strøm til Wealth-strategien. Udover at anvende markedsledende standardløsninger, supplerer vi med egenudviklede løsninger samt med integrationsløsninger, der går på tværs af leverancestrømmen.

Dit kommende job
Du bliver en del af et team i vores Wealth afdeling - et selvorganiserende, distribueret team som primært er bemandet i København. Du vil være ansvarlig for at udvikle, modne og forbedre vores nuværende og fremtidige platform. Denne stilling er til hovedkontoret i København på Kalvebod Brygge 1-3.

Teamet er ét af flere udviklingsteams, der udvikler integrationer mellem systemer brugt i Nykredit Wealth. Herunder blandt andet SimCorp Dimension, Summit og Ideas.

Vi søger en person, som: 

  • kan automatisere og sikre vores udviklingsplatform
  • vil være en aktiv deltager i at definere og bygge en ny platform
  • vil bidrage til at modne vores monitorering og overvågning af de eksisterende (og fremtidige) løsninger
  • kan fejlsøge og debugge udfordringer og fejl i infrastruktur, netværk og OS
  • har en relevant teknisk uddannelse, såsom f.eks. software ingeniør, datalog, datamatiker, cand.it. eller lignende
  • har erfaring med automatiseret test og CI/CD
  • tænker analytisk og formår at nedbryde problemstillinger til håndterbare størrelser
  • taler og skriver godt engelsk, da meget af vores kommunikation foregår på engelsk.

Det er et plus, hvis du har kendskab til REST services, modellering og design af Oracle databaser, Bamboo og Octopus samt Windows adgangsgrupper/rettigheder mv.. Som person er du struktureret og resultatorienteret. Desuden kan du lide at arbejde agilt i et Scrum-team, hvor en fast del af vores sprints består af review, retrospective, sprint planning og daily-standups.

Vi tilbyder dig  
Du bliver en del af et uformelt agilt team med højt til loftet, hvor vi hjælper hinanden og konstant forsøger at forbedre og udvikle os. Der vil også være gode muligheder for at arbejde hjemmefra. Dine opgaver vil primært bestå af nyudvikling samt vedligeholdelse af det, vi selv har udviklet. Du får hos os store muligheder for personlig udvikling i et uformelt arbejdsmiljø med højt humør.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte Michael Weber-Hansen, 44 55 51 35, eller seniorrekrutteringspartner Rasmus Bothmann, 44 55 18 69.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler