Nykredit,

København
31-01-2023

Data Specialist til implementering og modellering af finansiel markedsdata i Nykredit Wealth Management

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
31-01-2023
Udløber:
14-02-2023
Kviknummer:
LJA-84475661
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være en del af et fagligt udfordrende og spændende miljø inden for Market Data? Vil du have et job med en stejl læringskurve, hvor du skal være med til at udvikle og løfte markedsdata-området i hele Nykredit-koncernen? Som en del af Market Data-teamet i Nykredit Wealth Development bliver din hverdag fyldt med udfordrende arbejdsopgaver, stort ansvar og tæt samarbejde med mange dele af Nykredit-koncernen.

Dit kommende job
I Market Data tilbyder vi et alsidigt og udfordrende job, et job hvor du hele tiden har fingeren på pulsen ift. hele koncernens market data. Du vil som en del af teamet være med til at finde de mest optimale løsninger for levering af data til koncernen samt sikre kvalitet i den data, der leveres.

Arbejdet omfatter udvikling af løsninger, videreudvikling af automatiserede kontroller, implementering og vedligeholdelse af datakilder på en bred vifte af finansielle instrumenter samt validering af data på tværs af Nykredit-koncernen. Market Data-teamets opgaver spænder bredt med en stor berøringsflade, der giver et unikt indblik i Nykredit koncernens mange funktioner og produkter.

Om jobbet og dine ansvarsområder
Du får en selvstændig stilling, hvor du i samarbejde med seks engagerede fuldtidskollegaer samt fire ambitiøse studentermedhjælpere forventes at gøre din indflydelse gældende i det daglige arbejde. Ledelsesstilen støtter op om selvstændighed, medindflydelse og uddelegering. Der vil være en stor bredde i opgavernes art, og du vil få en høj grad af medindflydelse på, hvordan de skal løses. 

Market Data-teamet ejer to systemer, som har til formål at levere og strømline prisdata til hele koncernen samt relateret statisk data for en række forskellige finansielle instrumenter til flere forskellige formål. Hovedvægten af dine opgaver vil derfor omfatte udvikling af nye dataønsker/behov samt deltagelse i projekter, som afdelingen varetager, herunder bl.a.:

  • implementering af finansiel infrastruktur til hele koncernen med et fokus på skalerbare løsninger
  • integrationer med data warehouses og decentrale systemer for at sikre strømlinede data-flows
  • udvikling og test af dataløsninger i samarbejde mellem IT og forretningen
  • deltagelse som markedsdata-specialist for nye myndighedspligtige rapporteringer
  • dialog med stakeholders omkring ønsker og forståelse af data leverancer
  • at være med til at sikre effektive kontroller af vores Market Data setup.

Som en del af Market Data-teamet, bliver du en central medarbejder for koncernens øvrige afdelinger, og du skal kunne drive udvikling og løsninger på egen hånd. Du trives i et travlt miljø, hvor hverdagen er omskiftelig, men hvor der stadig er fokus på detaljerne.

Dine kvalifikationer
Du har en relevant videregående uddannelse (f.eks. Cand.merc. FIN, -FIR, -MAT, Cand.polit., DTU eller anden). Du har flere års erfaring inden for den finansielle sektor – og meget gerne tidligere erfaring fra en stilling i market data-området med særligt fokus på implementering af statisk data og prisdata. Du motiveres af at lave de rigtige løsninger og at arbejde i et fagligt stærkt miljø. Du er omhyggelig, struktureret og analytisk. Du kan lide at have fingeren på pulsen, tage ansvar, har et godt overblik og sætter en ære i at følge opgaverne til dørs. Miljøet er travlt, og du vil opleve, at tempoet er højt omkring markedsåbninger – du skal kunne lide at arbejde i en travl hverdag. Kendskab til IHS’s Enterprise Data Management (Markit EDM) eller lignende platforme samt kendskab til SimCorp Dimension vil være et plus, men er ikke en nødvendighed.  Erfaring med at kode SQL er et must. Du bliver en del af et dynamisk miljø, hvor struktur, prioritering, sparring, videndeling og teamånd er altafgørende faktorer for at lykkes.

Din nye arbejdsplads
Market Data er forankret i Wealth Managements tværgående forretningsenhed, som rummer knap 200 specialister og studentermedhjælpere. Vi har en professionel tilgang, højt tempo og ønsker at servicere hele koncernen på den effektive måde. Kulturen bærer præg af viljen til at gøre en forskel og hele tiden arbejde for at forbedre teamets leverancer. Ud over det, så skal det være sjovt at gå på arbejde i en travl og udfordrende hverdag.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte funktionschef Jakob A. Fossum, 44 55 85 43 eller seniorrekrutteringspartner Rasmus Bothmann, 44 55 18 69.

Vi inviterer løbende til samtaler.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler