Nykredit

Nykredit,

Aalborg
05-10-2022

Data analytiker til BI-platform for Nykredit og Totalkredit

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
05-10-2022
Udløber:
19-10-2022
Kviknummer:
LJA-84099245
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration,
IT og web
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ser du data som et vigtigt aktiv, og vil du være med til bringe data i spil, så der skabes værdifuld viden til glæde for både forretningen og kunderne? Så har vi jobbet til dig.

Nykredit er på en rejse for at modernisere det tværgående fælles datalandskab og udnytte nye cloud værktøjer i bl.a. Azure Cloud til at opnå nye indsigter. Vi vil sætte data fri ved at sikre data governance by design, så vi kan levere self-service data-løsninger samt rapportering til forretning og myndigheder. Vi søger derfor en dataanalytiker til den fortsatte udvikling inden for realkredit området.

Dit kommende job
Du får en fagligt udfordrende hverdag, hvor du som analytiker i et af vores forretningsvendte agile teams kommer til at deltage i større projektopgaver. Teamet indgår i Digital, Change & IT (DCI) og har ansvaret for data om realkreditudlån, ejendomme og Nykredits ejendomsværdimodel. Teamet består af fire analytikere og seks ETL-udviklere, så du vil få mulighed for tværfaglig sparring med høj læringskurve i et uformelt miljø. Vi er fordelt på flere lokationer i Danmark og i Warszawa, så du kommer til at arbejde på engelsk i både skrift og tale.

I tæt samarbejde med forretningens Product Owner, Scrum Master og det øvrige team skal du via din store indsigt i data og processer være med til at analysere behovet for informationer til analyse-, styrings- og rapporteringsformål. I rollen som analytiker skal du være med til at bygge bro til forretningsfaglige brugere af data og oversætte dette til datakrav.  

Dine primære arbejdsopgaver indebærer, at du:

  • analyserer, specificerer og verificerer vores dataløsninger med baggrund i både forretnings- og dataviden
  • sikrer konsistens på tværs af fagområder samt skalerbare løsninger
  • samarbejder med teamet og deres interessenter for at sikre fremdrift
  • løser opgaver knyttet til den eksisterende Oracle/Informatica platform
  • styrker arbejdet mod en fælles moderne dataplatform i Nykredit på Azure Cloud.

Din erfaring
Du har holistisk dataforståelse fra data sourcing til rapporteringsbehov. Du har eventuelt erfaring med kodearbejdet og matematiske modeller. Derudover ser vi gerne, at du har dataarkitekturforståelse. Eventuel erfaring med data og rapportering i den finansielle sektor er en fordel, men ikke et krav. Har du derudover erfaring med moderne dataplatforme som Azure Cloud og Oracle samt datatransformation-værktøjer som Ab Initio og Informatica, er det en fordel.

Du er en engageret og udadvendt holdspiller
Du arbejder ansvarsbevidst og effektivt og sætter en ære i at overholde aftaler. Du drives af at fungere som en del af et team med fokus på fælles mål og leverancer via en fælles indsats. Du tager gerne ansvar for, at processen fungerer, og du er med til at gøre dine kolleger gode. Du skal desuden kunne arbejde selvstændigt med komplekse problemstillinger.

Det er vigtigt, at du arbejder metodisk, struktureret og vedholdende med dine opgaver. Samtidig kan du formidle dine resultater klart og overbevisende. Vi forventer, at du er interesseret i den finansielle branche, og at du brænder for at lykkes som medlem af et agilt og fagligt stærkt udviklingsteam.

Din nye arbejdsplads
I Data Delivery er vi ansvarlige for Nykredit-koncernens udvikling af DWH-, BI- og AA-løsninger i rejsen imod cloud. Vi arbejder med en agil organisering, som giver os et spændende, fagligt udfordrende og dynamisk miljø med en uformel omgangstone med leverancer på tværs af hele banken. Vi er en afdeling på 40 data analytikere og data scientists, som arbejder på lokationer i København, Aalborg og Warszawa. Ansættelsesstedet for denne stilling er i København eller Aalborg.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte funktionschef Andreas Kiær på tlf. 61 62 18 94 eller seniorrekrutteringspartner Rasmus Bothmann på tlf. 44 55 18 69.

Vi holder løbende samtaler.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler