Nykredit

Nykredit,

København
16-11-2021

Cost Controller til Group Finance & Investments

Kontakt

Nykredit

Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
16-11-2021
Udløber:
26-11-2021
Kviknummer:
LJA-82962634
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være med til at påvirke Nykredits rejse mod en mere agil og omkostningseffektiv bank? Og er du nysgerrig på, hvordan vi arbejder med omkostninger på direktionsgangen? Som analytiker i Cost Reporting får du fra første arbejdsdag stort ansvar, og din sparring med organisationen er efterspurgt og betydningsfuld.

 

Dit kommende job

Nykredit er landets største långiver, og som foreningsejet virksomhed ligger det i vores DNA, at vi vil være Danmarks samfundsansvarlige finansielle virksomhed. Senest har vi iværksat en række initiativer til at sikre en bæredygtig udvikling, hvor vi vil bidrage til den grønne omstilling. Cost Reporting i Performance Management er omdrejningspunktet for Nykredit koncernens omkostningsstyring, og vi er derfor en vigtig spiller for at kunne efterleve vores ambitioner og samtidig styre vores omkostninger effektivt. Vi er en efterspurgt sparringspartner i hele koncernen; fra vores kundevendte funktioner til direktionsgangen.

 

Dine opgaver

Som analytiker i Cost Reporting bliver du en vigtig sparringspartner for forretningen. Du vil indgå i et tværgående Performance Management team bestående af business controllere og business partners. Du bliver ansvarlig cost controller og sparringspartner for et område, hvor du i samspil med direktørerne udfordrer og påvirker omkostningerne.

 

Derudover bliver du en vigtig spiller i forhold til at fordele omkostninger fra vores stabsfunktioner ud til vores forretningsområder og koncernrelaterede selskaber, således vi har et retvisende billede af omkostninger på tværs af koncernen. Du vil indgå i et lille team, som er ansvarlig for koncernens fordelingsmodeller, transfer pricing samt juridisk dokumentation heraf.

 

Du kommer i denne forbindelse til at arbejde med den månedlige drift af Nykredits model for omkostningsfordeling, udvikling af nye fordelingsmetodikker og processer samt dokumentation.

 

Din profil

Du har en relevant længere videregående uddannelse. Du har stærke formidlingsevner og formår at præsentere og visualisere komplekse data på en overskuelig måde både verbalt og i PowerPoint. Du trives i en stilling, hvor hver dag byder på nye udfordringer, og hvor du kan være med til at påvirke processerne indenfor dit arbejdsområde. Du er teknisk dygtig, kan udvikle komplekse datamodeller og er omstillingsparat. 

 

Vi forventer, at du:

 

  • har et højt drive og lysten til at udfordre dine kolleger og samarbejdspartnere

  • udfordrer de eksisterende rammer, så vi kontinuerligt bliver bedre

  • er proaktiv, nysgerrig og effektiv

  • er vedholdende og struktureret

  • er stærk i Excel og PowerPoint. Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har erfaring med Power Query, Power Pivot og VBA.

 

I Cost Reporting får du en bred berøringsflade fra mellemledere til koncerndirektører, og det er derfor vigtigt, at du evner at samarbejde på alle niveauer. Du er holdspiller og glædes ved at spille dine kolleger gode. Vi forestiller os, at du med din selvstændighed og stærke samarbejdsevner kan medvirke til at drive og eksekvere tiltag, der understøtter den igangværende udvikling.

 

Din nye arbejdsplads

Du vil indgå i vores Cost Reporting team, som består af 10 fastansatte og tre studentermedhjælpere, hvor størstedelen arbejder ud fra din kommende arbejdsplads på Kalvebod Brygge i København. Vores afdeling er præget af viljen til at lykkes med vores mål, samtidigt med der er højt til loftet og plads til humor.

 

I Nykredit anerkender og værdsætter vi vores medarbejdere for ambitioner og en ekstra indsats, og der vil derfor være masser af muligheder for udvikling. Du vil få ansvar fra dag et, og du vil få muligheden for at opbygge et bredt netværk i hele Nykredit.

                  

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt funktionschef Simon Qvist Fog, 22 63 22 62 eller seniorrekrutteringspartner Christian L. Henningsen, 44 55 18 43.         

 

Vi inviterer løbende til samtaler.

 

Om Nykredit

I Nykredit bliver du en del af noget helt unikt. Udover at vi vil være danskernes foretrukne finansielle partner, vil vi også være en ansvarlig samfundsspiller. Og fordi vi er en del af en forening, der er ejet af vores kunder, har vi helt særlige muligheder og forpligtelser til at give noget tilbage til vores kunder og til samfundet.

 

Hos Nykredit bliver du en del af en kultur, hvor vi sætter en ære i at være ambitiøse på dine vegne, og vi investerer gerne i din udvikling. Til gengæld forventer vi naturligvis også, at du gør dit bedste for kunderne, forretningen og kollegerne. Forenet kan vi mere.

 

By

København

 

Ansøgningsfrist

26-11-2021


Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler