Nykredit,

København
14-09-2022

Controller til Accounting i Nykredit Portefølje Administration

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
14-09-2022
Udløber:
28-09-2022
Kviknummer:
LJA-84029449
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Brænder du for tal og regnskaber, og er du god til IT? Vi søger en controller med interesse for regnskab til Danmarks største investeringsforvaltningsselskab. I Nykredit Portefølje Administration tilbyder vi et udfordrende job i et regnskabs- og investeringsmiljø, hvor ansvar, muligheder og selvstændighed er i fokus.

Selvstændig og udviklingsorienteret controller
Du indgår i Accounting, som har ansvaret for den regnskabsmæssige håndtering af investerings- og kapitalforeninger, der er administreret af Nykredit Portefølje Administration (NPA). Efter Nykredits køb af Sparinvest er vi midt i et spændende integrationsprojekt af opgaver, som fremover skal varetages af NPA. Du bliver en del af dette projekt og alle vores øvrige opgaver.

Dine opgaver bliver bl.a. at:

  • udarbejde hel- og halvårsrapporter og vedligeholde modeller
  • udføre interne kontroller
  • lægge budget og lave løbende rapportering til kunder og samarbejdspartnere
  • deltage i udviklingen af afdelingens forretningsgange
  • administrere og udføre controlling af den regnskabsmæssige behandling i vores bogførings-/fondssystem
  • deltage i projektarbejde sammen med kolleger i øvrige afdelinger i NPA
  • effektivisere vores processer i fællesskab med dine kolleger.

Skarp økonom med regnskabsforståelse og gode IT-kompetencer
Du er en resultatorienteret økonom med ambitioner og stort engagement. Måske har du erfaring med regnskaber fra den finansielle sektor, men det er ikke et must. Din erfaring kan f.eks. være fra tidligere jobs som regnskabsmedarbejder eller revisor. Du har måske en uddannelse på kandidatniveau (f.eks cand.merc.aud., cand.merc.fir., cand.merc.aef., cand.merc.asc.), en HD i regnskab og økonomistyring eller en tilsvarende uddannelse med fokus på regnskab og økonomistyring.

Du har gode IT-kompetencer og flair for Excel, og i denne stilling får du muligheden for at bruge og lære VBA og SQL. Vi bruger fondssystemet SimCorp Dimension og regnskabsprogrammet CaseWare. Vi forventer ikke, at du på forhånd kender til disse systemer, men at du med dine kollegers hjælp bliver fortrolig med dem.

Analytisk med fokus på detaljen
Du er imødekommende og forstår at sætte dig ind i både interne og eksterne kunders behov. Du er teamorienteret og åben for dialog og sparring med dine kolleger i hele virksomheden, og du formår også at arbejde selvstændigt og overholde deadlines. Det er vigtigt, at du har ordenssans og kan skabe overblik over dine opgaver, samtidig med at du har øje for detaljen.

Du er analytisk, arbejder målrettet og trives med en varieret arbejdsdag, hvor gode kommunikationsevner er vigtige. I Nykredit er der kort mellem indsats og ansvar, og vi prioriterer din faglige og personlige udvikling højt, så vi altid kan tilbyde vores kunder den bedste service og de mest professionelle løsninger.

Din nye arbejdsplads
NPA er Danmarks største investeringsforvaltningsselskab og indgår i Nykredit-koncernen som et fuldt ejet datterselskab. Vi tilbyder primært etablering og administration af investeringsforeninger og kapitalforeninger til vores kunder. Vi har i de senere år opbygget betydelige kompetencer inden for porteføljeadministration og er et selskab i fortsat vækst.

De seneste år er vores forretning vokset markant, og vi administrerer værdier for 1.100 mia. kr. Du bliver en del af et team med syv dygtige kolleger, hvor alle hjælper hinanden og prioriterer opgaverne i en travl hverdag. Vi værdsætter en uformel tone med åben dialog og respekt for hinanden.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte funktionschef Michael Larsen på tlf.  44 55 21 79 eller seniorrekrutteringspartner Tine Wilhelmsen på tlf. 44 55 57 89.

Vi ser frem til at modtage ansøgning og CV snarest muligt. Vi indkalder løbende til samtaler.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler