Carnegie Investment Bank

Carnegie Investment Bank,

København
05-12-2023

Client Management Specialist

Kontakt

Carnegie Investment Bank

Overgaden neden Vandet 9B
1414
København K
Danmark
Tlf: +45 32 88 02 00
Praktisk information
Oprettet:
05-12-2023
Udløber:
31-01-2024
Kviknummer:
LJA-85152011
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Til spændende back office job i førende nordisk investeringsbank

 

Søger du et job med mange forskellige opgaver, stor grad af teamwork og en bred kontaktflade? Og trives du i en kundedrevet organisation med hurtige beslutningsveje og mulighed for at gøre en forskel?

 

I Client Management teamet er vi i dag fire client management specialister og en student assistant.

 

Vi søger en ny kollega, der vil være med til at fastholde et højt niveau i den daglige kundeadministration og support. Client Management arbejder tæt sammen med hele organisationen.

 

Udover de daglige administrative opgaver opstår der løbende nye udfordringer, som Client Management skal være med til at løse. Det gør arbejdsdagen varieret, sjov og udviklende.

 

Carnegie tilbyder gode ansættelsesvilkår, sociale aktiviteter, en fantastisk personalerestaurant og en unik mulighed for at samarbejde med 110 dygtige specialister inden for hvert deres felt.

 

Alsidigt specialist job

De daglige administrative opgaver i afdelingen er bl.a.:

 

  • Kundeadministration og sagsbehandling
  • Administration af konti og depoter
  • Udarbejdelse af kundeaftaler
  • Hvidvask og KYC-processer
  • Dokumentationskrav for indeholdelse af udbytteskat
  • Kontroller og ledelsesrapportering

 

Herudover varetager vi i teamet flere specialistopgaver som f.eks. administration af pension, skatteindberetning, udlån og kreditrisiko.

 

Vi deltager også løbende i både større og mindre projekter fx omkring implementering af nye systemer, ny lovgivning og procesoptimering.

 

Ring gerne og hør mere inden du søger

Vil du høre mere om jobbet, inden du søger, så ring meget gerne til afdelingschef Henning Østergaard på 32 88 02 14 for en uforpligtende snak.

 

Din profil

Du har en finansiel baggrund fx en bankuddannelse eventuelt suppleret med en relevant HD eller bachelor. Du har +3 års erfaring med lignende opgaver, gerne fra en finansiel virksomhed. Vi er også åbne overfor ansøgere med anden baggrund, hvis du har erfaring med de nævnte opgaver.

 

Som person er du engageret, løsningsorienteret og god til at samarbejde på tværs i en organisation. Du kan lide at være specialist på dit område men er samtidig en holdspiller, der gerne bidrager med en can-do attitude og en hjælpende hånd.

 

Du har overblik og en struktur i din arbejdsdag, der sikrer, at du har tilfredse kunder, også når der er travlt. Trivsel er vigtig i vores arbejdsdag. Vi leder derfor efter en ny kollega, der vil bidrage til teamet med godt humør.

 

Endelig er du rutineret systembruger og taler samt skriver flydende dansk samt har gode  basiskundskaber i engelsk, både mundtligt og skriftligt.

 

En attraktiv arbejdsplads med høj trivsel

Carnegie er en attraktiv arbejdsplads med høj medarbejdertilfredshed, en flad organisation og kort vej fra ide til handling. Vi bor i et dejligt hus ud til Christianshavns Kanal, tæt på metro.

 

Ansøg snarest sådan gør du

Lyder jobbet som noget for dig, så skynd dig at sende dit CV og en kort ansøgning. Vi holder løbende samtaler.

 

Upload ansøgning og CV via vores hjemmeside.

 

Carnegie er en førende nordisk investeringsbank, der leverer værdiskabende strategisk og finansiel rådgivning og services til institutioner, virksomheder og private kunder inden for områderne Investment Banking, Securities (Aktieanalyse og værdipapirhandel), Private Banking og Asset Management. Carnegie har 900 medarbejdere fordelt på kontorer i seks lande. Carnegie er en moderne og attraktiv arbejdsplads, der lægger vægt på ansvar og frihed i alle jobs. Læs mere om Carnegie som arbejdsplads på www.Carnegie.dk/Karriere

 

Location:     Copenhagen, DK, 1414

Application deadline:

Fulltime/Parttime:     Fulltime

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler