Nykredit - Center Charlottenlund

Nykredit - Center Charlottenlund,

Storkøbenhavn
29-11-2021

Centerdirektør til Charlottenlund

Kontakt

Nykredit - Center Charlottenlund

Jægersborg Alle 36
2920
Charlottenlund
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
29-11-2021
Udløber:
10-12-2021
Kviknummer:
LJA-83025555
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
Ledelse
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du lede et team af rådgivere, der gør drømme til virkelighed og giver flere muligheden for at bidrage til et grønnere Danmark? Og har du mod på at sætte retning, fortsætte udbygningen af Nykredits stærke position i området samt fastholde et højt engagement blandt vores dygtige medarbejdere?

 

Med et stærkt foreningsejerskab i ryggen sørger vi for at være tilstede i hele landet både i gode og dårligere tider. Det er en del af det samfundsansvar, vi synes, det er naturligt at bidrage med. Men vi har taget yderligere et skridt og besluttet, at det skal være nemmere at være grøn end at være ligeglad. Derfor tilbyder vi en række nye grønne lån og løsninger, som vi bringer i spil for de kunder, der ønsker at bo, køre, renovere og investere på en bæredygtig måde.

 

Nykredits position i Charlottenlund

Vi søger en centerdirektør til Charlottenlund, som kan fortsætte med at opbygge en særdeles stærk position i området. En position som du i egenskab af din rolle som centerdirektør skal være med til at accelerere sammen med centrets 14 rådgivere og din lederkollega. I praksis får du ansvar for at:

  • håndtere den daglige drift og ledelse af centret

  • tiltrække og fastholde privatkunder gennem et stærkt kundefokus

  • håndtere centrets samlede rentabilitet og bundlinje

  • varetage forandringsledelse ved at sætte retning og skabe engagement

  • sætte handling bag strategien

  • øge kendskabet til Nykredit en stærk foreningsejet finansiel virksomhed

  • fastholde og udbygge et professionelt netværk omkring centret.

 

Din erfaring skaber succes

Du er en erfaren leder, som brænder for dette spændende markedsområde. Vi forventer, at du er bankuddannet og løbende har suppleret din faglighed med relevant uddannelse.

 

Du inspirerer, engagerer og udvikler

I din rolle som leder sikrer du tilfredshed blandt både medarbejdere og kunder. Du er en stærk kommunikator, som går forrest og sikrer en succesfuld implementering af Nykredits strategi, nye standarder og betjeningskoncepter.

 

Med din oprigtige nysgerrighed er du i stand til at identificere dine medarbejderes styrker. Samtidig formår du med din gennemslagskraft, din indlevelsesevne og dit engagement at skabe resultater.

 

Din nye arbejdsplads

Du bliver en del af en stærk koncern med ambitionen om at være bedst til kunder, hvor vi som markedsledere sikrer stabilitet på det danske boligmarked ved at være til stede og yde boligfinansiering i hele Danmark. De seneste år har vi præsteret de bedste forretningsmæssige resultater i Nykredits 160-årige historie og budt flere tusinde nye kunder velkommen. Du bliver en del af en fantastisk afdeling med 15 dygtige kolleger placeret centralt på gågaden.

 

Vi har et uformelt arbejdsmiljø med et højt aktivitetsniveau, godt humør og stort engagement. Vi har en åben og ærlig dialog med hinanden og med kunderne og vi sætter en ære i, at det skal være sjovt at skabe gode resultater sammen. Vi bor i et attraktivt markedsområde med mange spændende potentielle og eksisterende kunder.

 

I Nykredit har vi et samfundsansvar, som vi gerne vil tage til næste niveau. Vi ønsker derfor at bidrage til en grøn finansiel omstilling, hvorfor du som leder skal evne at se det grønne potentiale i det enkelte kundeforhold, men samtidig også sætte det grønne perspektiv ind i en større sammenhæng over for medarbejdere og samarbejdspartnere.

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte viceregionsdirektør Joan Gjørup på 51 53 29 32 eller seniorrekrutteringspartner Tine Wilhelmsen på 44 55 57 89.

 

Om Nykredit

I Nykredit bliver du en del af noget helt unikt. Udover at vi vil være danskernes foretrukne finansielle partner, vil vi også være en ansvarlig samfundsspiller. Og fordi vi er en del af en forening, der er ejet af vores kunder, har vi helt særlige muligheder og forpligtelser til at give noget tilbage til vores kunder og til samfundet.

 

Hos Nykredit bliver du en del af en kultur, hvor vi sætter en ære i at være ambitiøse på dine vegne, og vi investerer gerne i din udvikling. Til gengæld forventer vi naturligvis også, at du gør dit bedste for kunderne, forretningen og kollegerne. Forenet kan vi mere.

 

By

Charlottenlund

 

Ansøgningsfrist

10-12-2021

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler