Nykredit,

København
14-09-2022

Bliv en del af Danmarks eneste foreningsejede bank - vi er i vækst og søger rådgivere i hele landet

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
14-09-2022
Udløber:
14-10-2022
Kviknummer:
LJA-84029450
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

”Vi har noget til vores kunder, som ingen andre har. Det gør det meget sjovere at være rådgiver” 
Citat: Christina Blumensaat, rådgiver i Nykredit

Vores forretning vokser, og derfor søger vi nu endnu flere ambitiøse rådgivere. I Nykredit er det vores ambition at være ’Bedst til kunder’, og vi gør os umage for at hjælpe vores kunder med at træffe bæredygtige valg. Og fordi vi som de eneste i den danske finansielle sektor er ejet af en forening, kan vi som noget helt særligt give tilbage til kunderne, når det går godt.

Vil du være bedst til kunder? 
Vi søger dig, der arbejder som privatrådgiver i dag og kan rådgive om lån, daglig økonomi, investering og pension. Du er en kompetent rådgiver, der i dit nuværende job ville ønske, at du kunne give dine kunder noget ekstra. Det kan du hos os.  

Hos os får du fx mulighed for at bringe billige, grønne lån og løsninger i spil over for kunder, som ønsker at bo, køre, renovere og investere på en mere bæredygtig måde. Og vi har en række rabatter og fordele, der er udsprunget af Nykredits foreningsejerskab.

Som rådgiver i Nykredit har du en tæt dialog med dine kunder, og derfor forstår du deres ønsker og behov. Det er en af de måder, vi arbejder på at blive ”Bedst til kunder”.  

Vi forventer, at du har en god energi, og at du bruger den på at hjælpe dine kunder og løse deres udfordringer. Du giver lidt ekstra for at få det til at lykkes – og du hjælper gerne dine kolleger med at lykkes med deres kunder, ligesom de hjælper dig.

Bliv en del en af Danmarks samfundsansvarlige og foreningsejede virksomhed 
Nykredit er ejet af en forening, og det får indflydelse på din hverdag. Du bliver en del af en foreningsejet virksomhed, hvor du som noget helt særligt kan tilbyde kunderne en række ForeningsFordele. fx rabatter på boliglån og forskellige gebyrer samt adgang til vores attraktive grønne lån - Grønt Bolig og Grønt Billån. Vi lægger os i det hele taget i selen for at bidrage til det samfund, vi er en del af ved at have fokus på den grønne omstilling. Vi vil gerne give tilbage til både kunder og samfund.  

Klar på en karriere med personlig og faglig udvikling? 
Vi ikke bare håber, men forventer, at du kommer til at udvikle dig både fagligt og personligt, mens du er ansat hos os. I Nykredit lover vi udvikling til dig, der kan, vil og gør. Du bliver udfordret med komplekse opgaver, og din erfaring bliver styrket gennem sparring med specialister og kolleger. Du vil være omgivet af engagerede kolleger, der hjælper dig og hinanden. Vi vil nemlig kendes for en kultur præget af kundeorientering, holdånd og handlekraft. 

Vi har fokus på din udvikling og vil hjælpe dig med at få den karriere, du ønsker i Nykredit. Mød vores kolleger og læs mere om, hvordan du kan styrke din karriere og udvikling som rådgiver i Nykredit: Styrk din karriere og udvikling som rådgiver (nykredit.com).

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed eller arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte seniorrekrutteringspartner Jennifer Andersen på 44 55 18 62.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler