Nykredit

Nykredit,

Næstved
20-10-2021

Assisterende landbrugsrådgiver til Landbrugscenter Sjælland og Øerne

Kontakt

Nykredit

Dania 15
4700
Næstved
Danmark
Tlf: 70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet:
20-10-2021
Udløber:
08-11-2021
Kviknummer:
LJA-82845435
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Har du lyst til at udvide dine finansielle kundskaber og blive en del af et dynamisk team, der rådgiver landbrugskunder på Sjælland og Øerne om alle former for finansielle ydelser?

 

Spændende og ansvarsfuldt job i den finansielle sektor

Vi tilbyder et alsidigt og udfordrende job i et dynamisk og uformelt miljø i landbrugscenteret, hvor du får gode muligheder for at præge dine egne arbejdsopgaver. Du kommer til at udnytte dine praktiske og teoretiske viden fra dit nuværende job og studie. I forhold til arbejdsopgaver, som du måske ikke har prøvet før, er vi klar til at hjælpe. 

 

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a. at:

 

  • bistå rådgiverne med lånesager

  • bistå med salgs- og serviceopgaver

  • udarbejde grupperegnskaber og regnskabsanalyser

  • bistå rådgiverne med kreditindstillinger.

 

Ovenstående opgaver udføres i samarbejde med øvrige kolleger i teamet.

 

Flair for IT og gode kommunikative evner

Du har interesse for den finansielle verden og lyst til at udvide dit kendskab til investering og finansiering. Du har flair og interesse for IT samt besidder gode kommunikative evner. Kendskab og lyst til at arbejde med erhverv vægtes højt.

 

Struktureret med sans for detaljen

Som person er du initiativrig, åben og serviceminded. Du er struktureret, detaljeorienteret og systematisk i din arbejdsmetode og trives med arbejdsopgaver, hvor du kan arbejde selvstændigt og ansvarsbevidst med problemstillinger, der kan være komplekse. Du er udadvendt og har gode samarbejdsevner samt vilje og evne til at gøre en forskel. Vi forventer herudover, at du har en stærk analytisk og logisk sans.

 

Din nye arbejdsplads

I Landbrugscenter Sjælland og Øerne er vi et team på ti medarbejdere. Vi rådgiver områdets landbrugskunder om anlægs- og driftsfinansiering samt formuerådgivning. I landbrugsteamet lægger vi vægt på at dele viden og hjælpe og støtte hinanden. Alle kan noget og sammen kan vi det meste. Derudover har vi et tæt samarbejde med en lang række specialister i Nykredit. Vi har forskellige uddannelser og interesser, men fælles for os er, at vi brænder for at give vores kunder kompetente finansielle løsninger.

 

Landbruget har sat en grøn dagsorden og den understøtter Nykredit i vores arbejde med kunderne.

 

Vi holder til i Næstved sammen med ca. 30 andre i Nykredit.

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte landbrugsdirektør Anette Schjelderup på tlf. 21 37 62 39 eller seniorrekrutteringspartner Jennifer Andersen på tlf. 44 55 18 62.

 

Om Nykredit

I Nykredit bliver du en del af noget helt unikt. Udover at vi vil være danskernes foretrukne finansielle partner, vil vi også være en ansvarlig samfundsspiller. Og fordi vi er en del af en forening, der er ejet af vores kunder, har vi helt særlige muligheder og forpligtelser til at give noget tilbage til vores kunder og til samfundet.

 

Hos Nykredit bliver du en del af en kultur, hvor vi sætter en ære i at være ambitiøse på dine vegne, og vi investerer gerne i din udvikling. Til gengæld forventer vi naturligvis også, at du gør dit bedste for kunderne, forretningen og kollegerne. Forenet kan vi mere.

 

By

Næstved

 

Ansøgningsfrist

08-11-2021


Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler