Nykredit

Nykredit,

København
08-12-2021

Application Specialist med interesse for MetricStream

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
08-12-2021
Udløber:
17-12-2021
Kviknummer:
LJA-83069736
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Nykredit har igennem de seneste år arbejdet med at styrke den forretningsintegrerede risikostyring. Vi er i gang med at forankre dette i én samlet digital løsning, MetricStream. Derigennem får vi et fælles system på tværs af de tre forsvarslinjer i koncernen. Særligt rådgivere og supportere i første forsvarslinje vil få et styrket overblik over risici og kontroller, som de skal styre efter. Vi udvider nøgleteamet, der arbejder med Nykredits væsentligste finansapplikationer til også at dække risikostyring - måske er du vores nye kollega?

 

Du bliver ansat i Digital, Change & IT Nykredits digitale maskinrum der sammen med forretningen udvikler fremtidens bank på tværs af lokationer i Danmark og Polen. Du får reference til leverancelederen i Regulatory Reporting and Finance. Til daglig bliver du en del af leveranceteamet, der skal sikre, at Nykredits styring af operationel risiko bliver taget til næste niveau. Det primære fokus bliver at drifte og implementere Governance, Risk & Compliance-platformen, MetricStream.

 

Du tager ansvar og har overblik

Vi søger en teamplayer, der vil indgå i et team af specialister, som udover at supportere MetricStream også supporterer finansapplikationer og relaterede standard systemer. Du får en vigtig position i en virksomhed i forandring, hvilket stiller høje krav til dig, men åbner også døren for, at du kan skabe den karriere, du ønsker.

 

Du får en spændende hverdag, hvor dine primære opgaver bliver at være superbruger på vores omfangsrige og komplekse systemer - primært systemopsætning og daglig styring. Du vil også bidrage til vores løbende udvikling ved bl.a. at identificere behov for løsninger og procesforbedringer samt deltage i implementering af løsningerne.

 

Teamet har ansvaret for vores standardsystemer MetricStream, Dynamics 365 FO, Oracle Enterprise Performance Management (EPM Hyperion) og vores HR-system.

 

Dine primære ansvarsområder bliver at:

 • stå for den daglige styring af systemerne samt opfølgning på brugerhenvendelser

 • have teknisk/installationsmæssigt kendskab til de nævnte systemer

 • sørge for styring og løsning af relevante opgaver

 • agere styrende kontaktperson mellem forretningsbrugere og leverandører samt produktionsselskab

 • deltage i projekter inden for systemområderne både med interne og eksterne leverancer

 • lave analyse og udvikling af integrationer og flow til øvrige systemer

 • procesudvikle og beskrive daglige rutiner.

 

Du har lyst til at arbejde med systemer

Der kan være flere indgange til denne stilling; du har gerne praksis erfaring og kendskab til et eller flere af systemerne eller sidder i en lignende rolle i dag. Vigtigst er, at du har et ønske om at specialisere dig inden for fagområdet, og kombineret med din gode energi og vilje evner at lære.

 

Resultatorienteret og serviceminded teamplayer

Du har som person en pragmatisk tilgang til løsninger og krav, og det motiverer dig at eksekvere dine opgaver. Du er god til at sætte dig ind i komplicerede problemstillinger, og du trives i en rolle med mange kontaktflader og tæt samarbejde på tværs af organisationen. Du får i teamet indflydelse på, hvordan opgaver skal løses, og hvordan man sikrer minimal vedligeholdelse af løsninger fremover. Det er vigtigt, at du er:

 • god til at have mange bolde i luften og holde overblikket

 • god til at kommunikere med mange forskellige personalegrupper og leverandører

 • procesorienteret og god til at dokumentere

 • struktureret og pragmatisk

 • god til at løse rutineopgaver såvel som at gennemskue udfordrende problemstillinger.

 

Du er specialist og god til at skabe overblik og håndtere dine mange interessenter. For at lykkes skal du kunne forstå vores forretning, som løsningerne understøtter. Vi kommunikerer og samarbejder på tværs af lokationer i Danmark og Polen. Derfor arbejder vi på både dansk og engelsk. Der er mulighed for at arbejde fra såvel København som Aalborg i denne stilling.

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen eller til Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte leveranceleder Michael Jacobsen, 44 55 52 96 eller seniorrekrutteringspartner Rasmus Bothmann, 44 55 18 69.

 

Vi indkalder løbende til samtaler.

 

Om Nykredit

I Nykredit bliver du en del af noget helt unikt. Udover at vi vil være danskernes foretrukne finansielle partner, vil vi også være en ansvarlig samfundsspiller. Og fordi vi er en del af en forening, der er ejet af vores kunder, har vi helt særlige muligheder og forpligtelser til at give noget tilbage til vores kunder og til samfundet.

 

Hos Nykredit bliver du en del af en kultur, hvor vi sætter en ære i at være ambitiøse på dine vegne, og vi investerer gerne i din udvikling. Til gengæld forventer vi naturligvis også, at du gør dit bedste for kunderne, forretningen og kollegerne. Forenet kan vi mere.

 

By

København eller Aalborg

 

Ansøgningsfrist

17-12-2021

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler