Nykredit,

København
08-11-2023

Ansættelsesretsjurist til HR Operations

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
08-11-2023
Udløber:
22-11-2023
Kviknummer:
LJA-85082236
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Brænder du for ansættelsesret, og motiveres du af at gå i dialog med ledere og kolleger for at finde de bedste løsninger? Og er du jurist med speciale i lovgivningen på HR-området? Så har du nu mulighed for at blive en del af HR Operations i People & Identity i Nykredit.

En hverdag med udfordrende opgaver og et bredt samarbejde i koncernen
Vi fungerer som rådgivningsfunktion for koncernens ledere og HR Business partnere inden for det ansættelsesretlige område. Vi arbejder i et uformelt og fleksibelt miljø, drevet af faglighed - og altid i tæt kontakt med vores samarbejdspartnere og øvrige kolleger i People & Identity. Vi er optagede af at lave de bedste løsninger, hvor jura, ordentlighed og pragmatisme går hånd i hånd.  

Vi har ansvaret for Nykredits koncernoverenskomst og det ansættelsesretlige område. Vi løser en bred vifte af opgaver, som blandt andet omhandler:

  • fortolkning af overenskomsten og faglige aftaler
  • ansættelsesretlig lovgivning, arbejdsmiljøreglerne og interne retningslinjer
  • persondatajura, herunder særligt reglerne om behandling af medarbejderoplysninger.

Vi rådgiver ledelsen og HR Business partnere, f.eks. i forbindelse med personalesager, og vi repræsenterer Nykredit ved møder med de faglige organisationer.

Din erfaring og kvalifikationer
Du får energi af at skabe kontakt og kommunikere med dine mange samarbejdspartnere på en måde, så der opstår faglig og menneskelig respekt om dig. Vi prioriterer at lytte, at være tilgængelige og at gå i dialog samtidig med, at vi er eksperter på juraen.

Du får dine egne ansvarsområder, hvor du kan gøre brug af din baggrund og praktiske erfaringer med rådgivning om ansættelsesretten i et virksomhedsperspektiv. Herudover vil en vigtig del af dine arbejdsopgaver vedrøre persondatajura og reglerne om behandling af medarbejderoplysninger, så hvis du ikke allerede har erfaring med området, skal du have lyst til hurtigt at sætte dig ind i det.

Din nye arbejdsplads
Nykredit er ejet af en forening af kunder, og Forenet kan vi mere - for kunderne og for samfundet. Du bliver en del af HR Operations, som er forankret i People & Identity, hvor der i dag er to jurister, og hvor du vil blive den tredje. Herudover vil du få kolleger, der arbejder med ansættelseskontrakter, Reward Management, HR data, og løn. Vi har en hverdag bestående af høj faglighed og specialisering kombineret med stor grad af variation i opgaveporteføljen. Vi har et godt og tillidsfuldt samarbejde, og vi er et team præget af godt humør.

Vil du videre mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Anette Høyen på tlf. 21 53 58 38, chefkonsulent Camilla Haugbyrd Holstberg på tlf. 30 23 31 09 eller seniorrekrutteringspartner Christian L. Henningsen på tlf. 44 55 18 43.

Vi inviterer løbende til samtaler.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler