Nykredit,

København
14-11-2023

Analytiker/Senioranalytiker til Group Performance Management i Group Finance & Investments

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
14-11-2023
Udløber:
01-12-2023
Kviknummer:
LJA-85093047
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du bidrage til værdiskabende indsigter, analyser og performancerapportering med skarpe budskaber til Nykredits øverste koncernledelse samt stabsområder? Er du god til samarbejde og stakeholder management og tager du selvstændigt ansvar for at sikre, at dine leverancer er relevante og på højt niveau? Så er det måske dig vi leder efter. 

Dit kommende job
Group Performance Managements kerneopgaver er at understøtte og agere sparringspartner for den samlede koncern direktion samt stabsområderne. Vores kerneopgave ligger i at sikre, at beslutningstagerne til enhver tid er klædt bedst muligt på. Dette gør vi gennem faste rapporteringer såvel som planprocesser samt ad hoc analyser og leverancer til ledelsen.

Du vil få en bred berøringsflade med store dele af koncernen og det er derfor vigtigt, at du evner at samarbejde og kan navigere sikkert blandt interessenter på flere niveauer. Der vil blive stillet krav til dit overblik og din evne til at formidle komplekse budskaber og analyser på en simpel og overskuelig måde herunder at komme med konkrete anbefalinger til stakeholders. 

Du bliver en del af et team med god diversitet, og hvor samarbejdet er i højsædet. Vi forventer derfor, at du er en teamspiller, som er proaktiv og tager ansvar for mere end blot dine egne opgaver. Du får stort ansvar og vil kunne være med til at præge din rolle samt din egen udvikling.

Vores mission er, at vi er en moderne og attraktiv økonomifunktion kendt for at give proaktiv og værdifuld sparring, så Nykredit forbliver en succes. Med en igangværende udskiftning af vores Performance Management økonomisystem, sikrer vi et system og en platform, der er moderne med høj grad af systemunderstøttelse i alt fra rapportering til planning, ligesom vi kommer til at tænke AI aktivt ind. Denne spændende rejse kan du se frem til at blive en del af.

Vi søger en motiveret og ansvarsbevidst kollega
Vi forestiller os, at du har en lang videregående uddannelse og vil kunne drage fordel af erfaring fra den finansielle sektor.

Vi forventer, at du:

  • har gode analytiske evner og flair for tal
  • finder motivation i at omsætte indsigter til simple budskaber og anbefalinger
  • er god til at formidle og præsentere finansielle resultater
  • er udadvendt og god til at skabe relationer
  • har interessen i at opbygge en solid forretningsforståelse
  • har drive og arbejder struktureret og villig til at yde en ekstra indsats i travle perioder.

Din nye arbejdsplads
Med et stærkt foreningsejerskab i ryggen sørger Nykredit for at være til stede i hele landet både i gode og dårligere tider. Det er en del af det samfundsansvar, vi synes, det er naturligt at bidrage med. Samtidig anerkender og værdsætter vi vores medarbejdere for ambitioner og en ekstra indsats, og der vil derfor være masser af muligheder for udvikling. Vi har en uformel omgangstone, hvor der er plads til smil og højlydt latter også i de travle perioder.

Group Performance Management består af 14 dedikerede kolleger, som er præget af høj energi og godt humør. Vi har store ambitioner og hjælper hinanden med at levere på højt niveau.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte afdelingsdirektør Maria Hansen, 40 14 18 26, eller seniorrekrutteringspartner Rasmus Bothmann, 44 55 18 69.

Vi inviterer løbende til samtaler.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler