Nykredit,

København
20-01-2023

Analytiker/senior analytiker til Banking Performance Management

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
20-01-2023
Udløber:
05-02-2023
Kviknummer:
LJA-84445833
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du bidrage til værdiskabende indsigter, analyser og performancerapportering med skarpe budskaber til Bankings øverste ledelse? Er du god til at samarbejde og tager du selvstændigt ansvar for at sikre, at dine leverancer er relevante og på højt niveau, samtidig med at du har du et højt drive? Så er du måske vores nye kollega.

Dit kommende job
Nykredit er landets største långiver og som foreningsejet virksomhed ligger det i vores DNA, at vi vil være Danmarks samfundsansvarlige finansielle virksomhed. Vores Banking forretningsområde har kundeansvaret for størstedelen af koncernens privatkunder samt alle koncernens erhvervskunder og institutionelle kunder.

Banking Performance Managements kerneopgaver er at rapportere Bankings finansielle performance og hjælpe den øverste ledelse i Banking med at forstå resultaterne samt se muligheder for at forbedre disse. Vi stræber efter at understøtte og udfordre ledelsen gennem proaktiv og værdiskabende sparring baseret på analyser.  

Du bliver en del af et team, hvor du i tæt samspil med dine kolleger skal udarbejde finansiel rapportering og præsentationer af de finansielle resultater, men samtidig evner du også at analysere udviklingen på detaljeret niveau. Der vil derfor blive stillet krav til dit overblik og din evne til at præsentere de vigtigste budskaber på en enkel og overskuelig måde.

Du får mulighed for at drive analyser, beslutningsoplæg og konklusioner til både forretning og koncerndirektionen, og du vil komme til at præge, hvordan vi kan blive en endnu mere relevant sparringspartner blandt andet ved at sikre, at vi leverer skarpe, relevante budskaber.

Din erfaring
Du har en relevant videregående uddannelse og vil kunne drage fordel af erfaring fra den finansielle sektor.  Herudover forventer vi, at du:

  • har stærke analytiske og skriftlige formidlingsevner, en god fornemmelse for at præsentere finansielle resultater og flair for tal
  • har lysten til at opbygge en stærk forretningsforståelse
    er proaktiv, nysgerrig og effektiv
  • har drive og arbejder struktureret – og villig til at yde en ekstra indsats i travle perioder
  • er stærk i Excel, PowerPoint og Word. Kendskab til Power Bi er en fordel, men ikke et krav.

I Banking Performance Management får du en bred berøringsflade med store dele af koncernen. Det er derfor vigtigt, at du evner at samarbejde og kan navigere sikkert blandt interessenter på flere niveauer.

Din nye arbejdsplads
Banking Performance Management består af otte dedikerede kolleger, som er præget af høj energi og godt humør. Vi har store ambitioner og hjælper hinanden med at levere på højt niveau. I Nykredit anerkender og værdsætter vi vores medarbejdere for ambitioner og en ekstra indsats, og der vil derfor være masser af muligheder for både faglig og personlig udvikling. Du vil få ansvar fra første dag, og du vil få muligheden for at opbygge et bredt netværk i hele Nykredit.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte funktionschef Katrine Ringsted, 60 73 93 05, eller seniorrekrutteringspartner Christian L. Henningsen, 44 55 18 43.         

Vi inviterer løbende til samtaler.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler