Nykredit

Nykredit,

København
02-12-2021

Analytiker til Treasury Operations

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
02-12-2021
Udløber:
14-12-2021
Kviknummer:
LJA-83044525
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være med til at sikre et strømlinet flow for Nykredits realkreditobligationer? Har du før beskæftiget dig med realkredit eller de finansielle markeder? Arbejder du analytisk, struktureret og tager ansvar? Så har du lige nu mulighed for at blive en del af Treasury Operations i Nykredit.

 

Dit kommende job

Treasury Operations er en del af området Funding & Kapital i Nykredit. Hos os vil du komme helt tæt på vores kernevirksomhed, nemlig realkredit-udstedelserne. Nykredit er Danmarks største udlåner, og din fornemmeste opgave bliver at supportere og sikre et effektivt udstedelses- og handelsflow. Som følge heraf vil du få et bredt kendskab til hele realkreditprocessen og arbejde internt på tværs af afdelinger samt med eksterne samarbejdspartnere ifm. sektorprojekter.

 

Funding & Kapital varetager ansvaret for balance- og likviditetsstyring, udstedelse af realkreditobligationer samt udstedelse af Nykredits gæld. I Treasury Operations understøtter vi disse områder og supporterer afdelingen, hvor investeringen af Nykredits egenbeholdning på ca. 100 mia. kr. håndteres.

 

Vi arbejder for at udvikle og fremtidssikre udstedelses- og handelsflowet igennem IT-automatiseringer. Det forventes derfor, at du kan identificere og drive effektiviseringsprocesser sikkert i mål. Du vil herigennem få en stor snitflade til vores IT-udviklere, herunder særligt udviklingen af SimCorp Dimension, som er vores fonds- og porteføljesystem. Kendskab til SimCorp Dimension er derfor en fordel, men ikke et krav. 

 

Dine opgaver vil typisk bestå i at:

  • sikre udstedelse af realkreditobligationer fra Nykredit Realkredit og Totalkredit

  • oprette fondskoder i VP og på Nasdaq

  • sikre løbende rentefastsættelse på variable realkredit- og kreditobligationer

  • supportere handels-desken

  • analysere VaR og sensitivitetsbevægelser

  • sikre tilstrækkeligt kontrolsetup

  • drive effektivisering af vores handels- og udstedelsesflow

  • drive projekter ifm. ny lovgivning/sektorprojekter

  • foretage daglig indberetning af Cibor-referencerenten.

 

Det er en varieret jobprofil, og vi er derfor indstillet på at sikre grunding oplæring. Dine kommende kollegaer er rutinerede i opgaverne, så vi udarbejder en plan for din oplæring, når du starter hos os.

 

Din baggrund

Vi forventer, at du har analytisk sans, arbejder struktureret og tager ejerskab for dine opgaver. Du føler dig ansvarlig for fremdriften i dine opgaver samt de projekter, som du er involveret i. Du er god til at se sammenhænge på tværs og optimere processer. Du forstår derfor at inddrage dine kollegaer og andre interne interessenter i fælles løsninger. Til gængæld får du udfordrende opgaver, masser af sparring og gode kollegaer samt karrieremuligheder i Nykredit.

 

Din nye arbejdsplads

Treasury Development & Operations består at to teams med i alt 17 medarbejdere. Du kommer til at arbejde i Treasury Operations teamet, som varetager ansvaret for det samlede overblik på kontroller og analyser af arbejdsprocesser, CIBOR kvotering, regulatoriske projekter, emissioner samt infrastruktur relateret til realkredit.

 

Vores søsterteam hedder Treasury Development og varetager ansvaret for data og beregninger på likviditetsområdet for hele koncernen, herunder NSFR, LCR og ALMM, som er lovpligtige indberetninger. Endvidere varetager teamet ansvaret for incident, change og problem management for Treasury handelsflowet og har ansvaret for vedligeholdelse og udvikling af fondssystemet.

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte funktionschef Erik Holbek på 44 55 49 87 eller seniorrekrutteringspartner Christian L. Henningsen på 44 55 18 43.

 

Vi læser ansøgningerne hurtigt og indkalder løbende kandidater til en kop virtuel kaffe, hvor vi kan lære hinanden bedre at kende.

 

Om Nykredit

I Nykredit bliver du en del af noget helt unikt. Udover at vi vil være danskernes foretrukne finansielle partner, vil vi også være en ansvarlig samfundsspiller. Og fordi vi er en del af en forening, der er ejet af vores kunder, har vi helt særlige muligheder og forpligtelser til at give noget tilbage til vores kunder og til samfundet.

 

Hos Nykredit bliver du en del af en kultur, hvor vi sætter en ære i at være ambitiøse på dine vegne, og vi investerer gerne i din udvikling. Til gengæld forventer vi naturligvis også, at du gør dit bedste for kunderne, forretningen og kollegerne. Forenet kan vi mere.

 

By

København

 

Ansøgningsfrist

14-12-2021

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler