Nykredit

Nykredit,

København
08-12-2021

Analytiker til Performance Reporting

Kontakt

Nykredit

Kalvebod Brygge
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
08-12-2021
Udløber:
03-01-2022
Kviknummer:
LJA-83069720
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du levere værdiskabende analyser og konsistent, effektiv performancerapportering med skarpe budskaber? Og er du både handlekraftig og god til at samarbejde, så er du måske vores nye analytiker til supportering af Nykredits Wealth Management forretningsområde.

 

Du udfører værdifuld performancerapportering og agerer som relevant sparringspartner

Nykredit er landets største långiver, og som virksomhed ejet af en forening af boligejere og virksomheder ligger det i vores DNA, at vi vil være der, hvor danskerne har brug for os. I by og på land. Til hver en tid. Performance Reporting i Performance Management er omdrejningspunktet for al intern performancerapportering til topledelserne i Nykredits forretningsområder.

 

Som analytiker i Performance Reporting bliver du en del af et team, hvor du udarbejder finansiel rapportering og præsentationer af de finansielle resultater til Nykredits Wealth Management forretningsledelse. Det stiller krav til dit overblik og din evne til at præsentere de vigtigste budskaber på en enkel og overskuelig måde. Dette arbejde vil du drive i samarbejde med et dedikeret Wealth Management team på tværs af Performance Management.

 

Sideløbende indgår du i flere udviklingsopgaver, hvor du er drivkraften bag implementering af de ønskede forandringer. Detaljerede ad hoc-analyser af den forretningsmæssige udvikling vil også fylde i din dagligdag. Du kommer til at præge, hvordan vi kan blive en endnu mere relevant sparringspartner, og du får en stor aktie i at definere, hvordan vi vil lykkes med at levere skarpe, relevante budskaber.

 

En holdspiller med analytisk sans

Du har en relevant længere videregående uddannelse og vil kunne drage fordel af erfaring fra den finansielle sektor. Vi forventer, at du:

 

  • har et højt drive og en vilje til at forandre

  • er skarp til at udpege og videreformidle de vigtigste budskaber skriftligt og visuelt

  • har flair for tal

  • er nysgerrig og effektiv og tør udfordre de eksisterende rammer

  • er vedholdende og struktureret

  • er en holdspiller og har gode samarbejdsevner

  • er stærk i Excel og PowerPoint og kendskab til Power BI er en fordel, men ikke et krav.

 

I Performance Reporting har vi en bred berøringsflade i koncernen, og det er derfor vigtigt, at du kan navigere sikkert blandt interessenter på flere niveauer.

 

Din nye arbejdsplads

Vores team består af otte fastansatte og to studentermedhjælpere. Vores afdeling er præget af viljen til at lykkes med vores mål, samtidigt med at der er højt til loftet, en god stemning og et stærkt samarbejde. I Nykredit anerkender og værdsætter vi vores medarbejdere for ambitioner og en ekstra indsats, og der vil derfor være masser af muligheder for udvikling. Du får ansvar fra dag et, og du vil få muligheden for at opbygge et bredt netværk i hele Nykredit.

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte funktionschef Katrine Ringsted, 60 73 93 05, eller seniorrekrutteringspartner Christian L. Henningsen, 44 55 18 43.

 

Vi inviterer løbende til samtaler.

 

Om Nykredit

I Nykredit bliver du en del af noget helt unikt. Udover at vi vil være danskernes foretrukne finansielle partner, vil vi også være en ansvarlig samfundsspiller. Og fordi vi er en del af en forening, der er ejet af vores kunder, har vi helt særlige muligheder og forpligtelser til at give noget tilbage til vores kunder og til samfundet.

 

Hos Nykredit bliver du en del af en kultur, hvor vi sætter en ære i at være ambitiøse på dine vegne, og vi investerer gerne i din udvikling. Til gengæld forventer vi naturligvis også, at du gør dit bedste for kunderne, forretningen og kollegerne. Forenet kan vi mere.

 

By

København

 

Ansøgningsfrist

03-01-2022


Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler