Nykredit

Nykredit,

København
23-11-2021

Analytiker med interesse for private equity, analyser, prisfastsættelse og de finansielle markeder

Kontakt

Nykredit

Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
23-11-2021
Udløber:
05-12-2021
Kviknummer:
LJA-82990382
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Brænder du for private equity? Og har du lyst til at arbejde med analyser og prisfastsættelsesmodeller? Har du samtidig interesse for de finansielle markeder og porteføljeforvaltning mere bredt? Kan du gabe over mange forskellige opgaver og har du et ønske om måske at skulle være portfolio manager en dag? Så har vi dit næste job.

 

Dit kommende job

Investments har det overordnede ansvar for Nykredit-koncernens markedsrisikoprofil og forvaltningen af egenbeholdningens rente-, aktie-, kredit- og valutarisici. Vi er et team bestående af strateger, analytikere og portfolio managers. Et team med stor erfaring og høj faglighed, hvor det er det absolutte afkast, der tæller. Investeringsteamet forvalter en portefølje på næsten 100 mia. kr.

 

Dine ansvarsområder

Dine opgaver i investeringsteamet vil spænde vidt og omfatter bl.a. ansvaret for vores private equity portefølje, ansvaret for forvaltnings- og analysearbejdet på vores portefølje af noterede og unoterede aktier i danske kreditinstitutter samt forskellige corporate finance relaterede opgaver i relation til begge dele. Du vil desuden indgå i det løbende arbejde med at optimere afkastet på den samlede portefølje, udarbejde rapportering mv. til ledelsen og endelig vil der være masser af ad-hoc opgaver.

 

Din erfaring

Du har formentlig 2-3 års erfaring fra en corporate finance afdeling, en aktieanalyse afdeling eller tilsvarende. Du har lyst til at brede din profil ud og arbejde med forvaltning af en diversificeret portefølje, der spænder fra stats- og realkreditobligationer til private equity og derivater.

 

Du skal brænde for de finansielle markeder, analyse og prisfastsættelse og porteføljeforvaltning. Derudover skal du medvirke til at skabe et højt absolut afkast. Du har formentlig en økonomisk uddannelse som cand.polit., cand.oecon., cand.merc. eller tilsvarende.

 

Din nye arbejdsplads

Nykredit er Danmarks største udlåner med udlån på 1.400 mia. kr. og en egenkapital på ca. 90 mia. kr. I Investments har vi ansvaret for Nykredits markedsrisikoprofil. Miljøet i teamet er dynamisk og afspejler i høj grad udviklingen på de finansielle markeder. Så der er med andre ord dage, hvor aktivitetsniveauet er meget hektisk og dage med plads til mere refleksion.

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte underdirektør Jesper Timmermann på 44 55 10 50 eller seniorrekrutteringspartner Christian L. Henningsen på 44 55 18 43.

 

Om Nykredit

I Nykredit bliver du en del af noget helt unikt. Udover at vi vil være danskernes foretrukne finansielle partner, vil vi også være en ansvarlig samfundsspiller. Og fordi vi er en del af en forening, der er ejet af vores kunder, har vi helt særlige muligheder og forpligtelser til at give noget tilbage til vores kunder og til samfundet.

 

Hos Nykredit bliver du en del af en kultur, hvor vi sætter en ære i at være ambitiøse på dine vegne, og vi investerer gerne i din udvikling. Til gengæld forventer vi naturligvis også, at du gør dit bedste for kunderne, forretningen og kollegerne. Forenet kan vi mere.

 

By

København

 

Ansøgningsfrist

05-12-2021


Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler