Spørgsmål om jobagenter

Hvorfor kan jeg ikke logge på min jobagent?
Det er ikke muligt at logge ind på en specifik jobagent.

Hvis du ønsker at styre dine jobagenter samt benytte dig af de mange muligheder Finansjob tilbyder, så skal du oprette en Finansjob brugerprofil.

En brugerprofil giver dig bl.a. følgende:
- Oversigt over dine jobagenter (også dem, som allerede er oprettet med din mailadresse)
- Omdøb, kør (se søgekriterier) eller afmeld dine jobagenter
- Upload relevante dokumenter for din jobsøgning

Klik her og opret en Finansjob brugerprofil

Hvordan sletter/afmelder jeg min jobagent?
Du sletter din jobagent ved at klikke på linket ”Afmeld jobagent” nederst i den tilsendte jobagent, som er sendt til din mailadresse.

Hvis du har en brugerprofil:
Log ind på ”Min side” og vælg fra oversigten over jobagenter, under punktet ”Mine jobagenter” hvilken jobagent, som skal slettes. Du kan også tilgå listen over jobagenter fra linket i din jobagent e-mail.

Hvordan tilmelder jeg en jobagent?
Der er to måder at oprette en jobagent på. Du kan enten klikke på menupunktet "Opret jobagent" øverst i højre hjørne, eller udføre en jobsøgning og gemme den som jobagent ved at klikke på "Opret jobagent".

Kan jeg gemme en jobagent uden at være logget på?
Du behøver ikke at være logget på, for at tilmelde dig en jobagent. Det eneste du skal skrive når du opretter en jobagent er din e-mail adresse.

Hvordan redigerer jeg min jobagent?
Start med at logge ind på ”Min side”, og klik herefter på linket ”Mine jobagenter”. Fra oversigten over dine jobagenter, kan du omdøbe eller slette din jobagent. Ønsker du, at se søgekriterierne i en jobagent, klikker du på knappen ”Kør”, ud fra jobagenten på listen.

TILBAGE